POSLE TMURNOG JUTRA, ĐURĐEVDAN OKUPAN SUNCEM: Danas do 21 stepen!
Foto: Shutter

Vremenska prognoza

POSLE TMURNOG JUTRA, ĐURĐEVDAN OKUPAN SUNCEM: Danas do 21 stepen!

Društvo -

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, u većem delu sa sunčanim intervalima. Samo ujutru i pre podne u Banatu, na istoku i jugoistoku Srbije ponegde kratkotrajna kiša ili pljusak.

Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura biće od 7 C do 12 C, najviša temperatura od 20 C do 23 C.

Tokom noći na zapadu i jugozapadu očekuje se novo naoblačenje sa kišom. U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno. Ujutru je moguća kratkotrajna kiša, a tokom dana sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni.

Foto: AP
Foto: AP

Najniža temperatura oko 12 C, najvisa oko 21 C.Prema izgledima vremena u narednih sedam dana, u nedelju će promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i uslovima za lokalnu pojavu nepogode s jakim pljuskom i gradom.

U ponedeljak će biti pretežno oblačno i svežije, mestimično sa kišom. U utorak će doći do postepenog prestanka padavina i delimičnog razvedravanja, najpre na severu i zapadu.Od srede će biti pretežno sunčano i toplije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track