SAŠA RADULOVIĆ OTKRIO VELIKU ISTINU: Vučić tražio pare od države da pomogne Bogićeviću i Politici!
Foto: Dado Đilas

Dosta je bilo

SAŠA RADULOVIĆ OTKRIO VELIKU ISTINU: Vučić tražio pare od države da pomogne Bogićeviću i Politici!

Društvo -
Saša Radulović, predsednik pokreta "Dosta je bilo", i nekadašnji ministar privrede otkrio je da ga je Aleksandar Vučić pozvao na sastanak kome je prisustvovao i Miroslav Bogićević, vlasnik "Farmakoma", kako bi se videlo šta će biti sa dugovima "Politike".

On je na svom Tviter nalogu napisao da ga je prvi potpredsednik Vlade u oktobru zvao u kabinet i da ga je pitao šta će da rade sa Politikom. Kod njega je u kabinetu u Vladi već sedeo Miroslav Bogićević.

Pogledajte šta je sve Radulović otkrio na Tviteru o tom susretu.

Podsetimo, Miroslav Bogićević, vlasnik "Farmakoma", dobio je zadatak od državnih organa da laže i iznosi dezinformacije o Kuriru, Aleksandru Rodiću i njegovoj porodici, a za uzvrat mu je skinuta nanogica posle samo 5 meseci kućnog pritvora.

Kontroverznom biznismenu je trebalo samo dva dana posle skidanja nanogice da krene u brutan napad na Aleksandra Rodića, pa je već danas na TV Pink izneo niz neistina u razgovoru sa Draganom J. Vučićevićem.Inače, Miroslav Bogićević je optužen je da je preko 42 kredita „Farmakomu MB“ pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 3,9 milijardi dinara.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track