USPEŠNA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeni napadači na dekana FPN!
Foto: Dragan Kadic

V. M. (21) i U. M. (21) palicama pretukli profesora Iliju Vujačića

USPEŠNA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeni napadači na dekana FPN!

Društvo -
Za jednom osobom intenzivno se traga, a u saglasnosti s tužilaštvom određeno je zadržavanje do 48 sati za V. M. i U. M., saopštio je MUP

BEOGRAD - Profesor Ilija Vujačić, dekan Fakulteta političkih nauka, napadnut je u subotu u blizini svoje zgrade u Beogradu, a policajci PS Voždovac uhapsili su V. M. (21) i U. M. (21), za koje se osnovano sumnja da su ga pretukli.- Za jednom osobom intenzivno se traga, a u saglasnosti s tužilaštvom određeno je zadržavanje do 48 sati za V. M. i U. M. - saopštio je MUP.Kako saznajemo, Vujačiću su napadači palicama naneli lakše telesne povrede, nakon čega su pobegli automobilom.

Dekan Vujačić potvrdio je za Kurir da je napadnut, ali nije bio raspoložen za razgovor.- Da, sad se dobro osećam, ali ne bih ništa više komentarisao. Savet fakulteta će izdati saopštenje, pa ćete svi biti obavešteni - rekao je Vujačić.Kako saznajemo, Vujačiću su još pre nekoliko meseci stizale anonimne preteće poruke, o kojima je dekan tada obavestio Naučno-nastavno veće fakulteta.

Ovim povodom u utorak će na FPN biti održana sednica Saveta fakulteta, na kojoj će se Savet izjasniti o ovom incidentu.D. T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track