ACA POŠTAR SKINUT SA TV ZBOG KOCKICE! Mladen Andrejević: Nije bilo rivalstva i ljubomore između Branka i mene! Igrao sam u Pužu
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

proklete pare

ACA POŠTAR SKINUT SA TV ZBOG KOCKICE! Mladen Andrejević: Nije bilo rivalstva i ljubomore između Branka i mene! Igrao sam u Pužu

Moja životna priča -

Emisija "Šta bi bilo, kad bi bilo" je bila kultna dečja obrazovna televizijska serija Televizije Beograd emitovana od 1986. do 1988. godine.

Glavnu ulogu igrao je Mladen Andrejević kao Aca poštar. Pored Ace u seriji su učestvovala i glumila deca iz vrtića, u seriji nazivana "poštarčići", a skinuda je s emitovanja zbog nedostaka novca.

"Kad danas razmišljam o tome da li bi slična emisija uspela, nisam siguran da znam pravi odgovor. "Šta bi bilo kad bi bilo" je prestala da se snima jer se paralelno radila i "Kockica", pa nije bilo dovoljno love za sve, a pošto je tada Branko postojao već 15 godina, vagali su s Televizije Beograd i odlučili da ukinu Acu Poštara. Nije bilo rivalstva i ljubomore između Branka i mene. Igrao sam kod njega u "Pužu", a čak je on bio gost kod nas u seriju. Ima ta emisija na Jujtubu", ispričao je Mladen Andrejević u ispovesti za Kurir.

Danica Grujičić, fondacija Dr Danice Grujičić, fondacija, Branko Kockica
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/

Bonus video:

02:32

Šestogodišnjaci pričaju kao dvogodišnjaci zbog crtaća

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track