NEK SE SVAKO DETE RADUJE LETU: Društveno odgovorna akcija frikoma
Foto: Promo

NEK SE SVAKO DETE RADUJE LETU: Društveno odgovorna akcija frikoma

Održiva budućnost -

Sav novac od prodaje sladoleda odraslima tokom SLADOLEDANA namenjen je za letovanje mališana bez roditeljskog staranja.

Čemu se sva deca najviše raduju? Iznenađenjima. Kompanija Frikom je zato odlučila da ovog proleća organizuje veliko druženje i uživanje u sladoledu, u subotu 18. maja na Kalemegdanu.

Putovanjem kroz svet sladoleda i učešćem u aktivacijama mališani će imati priliku da “osvoje” sladoled i druge poklone, dok će sredstva prikupljena od prodaje sladoleda odraslima na SladoleDanu na Kalemegdanu biti namenjena deci bez roditeljskog staranja iz najsiromašnijih opština Srbije.

Pored sladoleda i druženja kompanija Frikom će, u okviru društveno odgovorne akcije koju je pokrenula “Da se svako dete raduje letu”, dati svoj doprinos boljem i lepšem detinjstvu onih mališana kojima je ta pomoć najpotrebnija.

foto: Promo

“Ime naše kompanije - Frikom, simbol je za sladoled, za leto, za druženje više od četiri decenije. Zbog toga smo se odlučili da sva sredstva sakupljena od prodaje sladoleda odraslima osobama, tokom trajanja velikog druženja i praznika sladoleda, doniramo u dobrotvorene svrhe deci bez roditeljskog staranja”, izjavila je Ivana Dukić, direktor marketinga kompanije Frikom i dodala: “znamo da mnoga od njih nemaju priliku da otputuju na more, zbog toga smo želeli da damo naš doprinos institucijama u čijoj su nadležnosti i da im omogućimo da osete i dožive leto na način koje svako dete zaslužuje, a posebno ona deca koja su bez roditeljskog staranja.”

Uživanje u različitim ukusima Frikom sladoleda je zagarantovano, ali pored toga i dobra zabava za mališane i njihove roditelje kroz razne aktivnosti poput trke dronova, autića, fejs pejtinga i škole klovnova.

Za još bolju zabavu, pobrinuće se Jagodići koji će novom predstavom u 13h dočarati svoje morske avanture, a druženje će ulepšati i nastupi dečijeg hora “Čarolija”.

Nemojte propustiti priliku da uživate u dobroj zabavi i sladoledu i zato dođite da zajedno proslavimo - SladoleDan!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track