STEKNI BESPLATNO VEŠTINE I ZNANJE ZA POKRETANJE STARTUP: Razvij zelenu biznis ideju i postani Eko-preduzetnik!
Foto: Promo

STEKNI BESPLATNO VEŠTINE I ZNANJE ZA POKRETANJE STARTUP: Razvij zelenu biznis ideju i postani Eko-preduzetnik!

Održiva budućnost -

Ekološka organizacija ImpactEco ambicioznim mladim ljudima pruža priliku da prisustvuju akademiji Eko-preduzetnik. Učesnici će steći znanja i veštine neophodne za pokretanje startup-a koji će doprinositi stvaranju pozitivnih ekoloških promena u našoj zemlji.

Cilj projekta Eko-preduzetnik je rad na razvoju zelenih biznis ideja, čime će se uticati na rešavanje ekoloških problema naše zemlje u oblasti obnovljivih izvora energije, reciklaže, zaštite biodiverziteta, održivog razvoja i smanjenja zagađenje vode, vazduha i zemljišta.

foto: Promo

Akademiju će pohađati 30 polaznika, mladih između 18 i 30 godina, koji su ekološki osvešćeni i imaju inicijativu za pokretanje sopstvenog zelenog biznisa. Delegatima se pruža mogućnost da uče o kreiranju biznis plana, formiranju budžeta, vođenju tima i marketingu, informišu se o trendovima u sferi ekologije i održivog razvoja, ali i čuju iskustva uspešnih preduzetnika. Stečeno znanje će primeniti na poslednjoj radionici, u okviru studije slučaja.

Projekat će se realizovati u Centru za promociju nauke tokom četiri dana, od 11. do 14. decembra. Predavanja će držati eksperti iz relevantnih oblasti.

Učešće na akademiji je besplatno. Svaki učesnik koji bude prisustvovao događaju tokom sva četiri dana dobiće sertifikat koji izdaje ImpactEco organizacija.

Ukoliko želiš da se upustiš u eko-preduzetničku avanturu, prijavi se ovde. Rok za slanje prijave je 6. decembar u 23h.

Za sve dodatne informacije možeš pisati na: office@impacteco.org.

foto: Promo

ImpactEco je ekološko udruženje koje se bavi održivim razvojem i zaštitom životne sredine kroz aktivizam i podsticanje informisanosti građana o značaju ekologije. Njihovi stilovi edukovanja i uključivanja svih uzrasta u borbu za zdraviju životnu sredinu dizajnirani su tako da budu dostupni, korisni i odmah primenjivi, ali i da generišu radoznalost, entuzijazam i želju za promenama.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track