Milićević: Nema razloga za izbore, ali smo spremni

Ne plaše ih se

Milićević: Nema razloga za izbore, ali smo spremni

Politika -
Socijalista ocenjuje da izbori u ovom trenutku nisu u interesu Srbije i njenih građana

BEOGRAD - Socijalistička partija Srbije smatra da ne postoji nijedan razlog da se ide na vanredne parlamentarne izbore, ali ako do njih dođe socijalisti su spremni i ne plaše ih se, izjavio je portparol te stranke Đorđe Milićević.

Milićević je, novinarima u parlamentu, rekao da bi koalicija SPS-PUPS-JS na tim izborima sigurno osvojila daleko veći broj glasova nego u maju 2012. godine, ocenivši da izbori u ovom trenutku nisu u interesu Srbije i njenih građana.

"Preuzeli smo odogovornst, na nama je da radimo daleko više i bolje, a građani će, kada za to bude vreme, da odluce kome će ukazati poverenje", kazao je Milićević.

On je rekao da se na izbore ide kada se ne ostvaruju rezultati u interesu zemlje, ili kada vlada izgubi poverenje u parlamentu, a jasno je da to sada nije slučaj."To pokazuju i sva istraživanja i lokalni izbori koji su održani u pojedinim opštinama u proteklih 15 meseci", rekao je Milićević.

Na pitanje o posledicama 5. oktobra i demokratskih promena u Srbiji, Milićević je rekao da o tome najbolje govori vreme i rezultati 5. oktobra, a to su, kako je naveo, loša i katastrofalna privatizacija i veliki broj nezaposlnih.

"To je period izneverenih obećanja i šansi za Srbiju", zaključio je Milićević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track