Najnovije vesti

DRAGAN ŠUTANOVAC O NEZAKONITOJ BLOKADI AMG: Režim šalje poruku da će tako proći svi koji ne kleknu, važno je da Kurir ne poklekne
Foto: Dado Đilas

Dva meseca brutalnog progona

DRAGAN ŠUTANOVAC O NEZAKONITOJ BLOKADI AMG: Režim šalje poruku da će tako proći svi koji ne kleknu, važno je da Kurir ne poklekne

Politika

BEOGRAD - Predsednik DS Dragan Šutanovac ističe da cela Srbija zna da Aleksandar Vučić vlada ovom zemljom pomoću sile i straha.

 

"Koristeći se silom, van svakog zakona i obzira, on neće stati dok ne uguši svaki disonantan ton koji remeti njegovu 'harmoničnu' stvarnost u Srbiji. Za njega, devastiranje čitavih gradova, uništavanje životnog standarda, gušenje svake slobodne reči je ništa a kamoli jedno preduzeća poput AMG. Poruka koju šalje svima je jasna: Ovako ćete proći svi ako ne kleknete i predate se mojoj vlasti. Strah se uvukao u sve pore našeg društva i zato je od izuzetne važnosti da ne pokleknu retki mediji koji odbijaju da se plaše i služe.

 

„Adrija medija grupa“ i dnevni listi Kurir već dva meseca se nalaze pod brutalnim i nezapamćenim pritiscima režima, koji su kulminirali nezakonitom blokadom svih računa kompanije AMG, čime su na kriminalan način ugroženi njeno poslovanje i egzistencija zaposlenih!

 

Protivzakonitu hajku na AMG i Kurir, predvode Dragana Marković, direktorka Poreske uprave Srbije, i Ivana Draganjac, direktorka filijale Stari grad, koje su pristale da budu oružje u ruci Aleksandra Vučića!

Protiv njih dve podnete su krivične prijave!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...