ŠOKANTAN NAPAD SINDIKALCA VESELINOVIĆA NA ANU BRNABIĆ: Želim da te zatvore u Zadrugu sa obdarenim Afroamerikancem koji je tek izašao iz zatvora!?
Foto: TANJUG/ Sava Radovanović

brutalno

ŠOKANTAN NAPAD SINDIKALCA VESELINOVIĆA NA ANU BRNABIĆ: Želim da te zatvore u Zadrugu sa obdarenim Afroamerikancem koji je tek izašao iz zatvora!?

Politika -

Predsednik Predsednik Udruženih sindikata Srbije "Sloga" Željko Veselinović, čiji je sindikat deo Saveza za Srbiju, brutalno je izvređao premijerku revoltiran njenim stavom o rijaliti programima. Premijerkina izjava u polemici sa ministrom kulture Vladanom Vukosavljevićem iznervirala je, izgleda, Veselinovća, pa je on nna Fejsbuku napisao post koji sebi nikako nije smeo da dozvoli.

Ana Brnabić je povodom sukoba ministra kulture Vladana Vukosavljevića i vlasnika TV Pink Željka Mitrovića izjavila da rijalitiji postoje u svim zemljama i da nisu specifičnost Srbije, dok je Veselinović na to premijerki uputio vrlo neprikladnu poruku:

"Baš me briga što je Ana Brnabić fikus premijer lezbejka i to nikad nisam komentarisao, ali što tako zla, podmukla neznalica, član trilateralne komisije i predsednik UO Naleda sada staje na stranu narkomančine i ubice Želja Mitrovića braneći Pink i Zadrugu, kritikujući ministra kulture kome kaže da mu nije posao da zabrani rijalitije nego da treba narod da ih gleda bez obzira na Sodomu i Gomoru koji neki polusvet debila svakodnevno tamo primenjuje... E pa draga fikus premijerko želim ti da te jednom isti taj Mitrović zatvori u Zadruzi u četiri zida bez ključa sa jednim obdarenim Afroamerikancem tek puštenim iz zatvora i da taj šou narod gleda jedno par meseci, pa da vidim da li bi posle toga branila najgori ovozemaljski šljam", napisao je Veselinović na svom FB profilu.

foto: Beta/Miloš Miškov, Nebojša Mandić, Dragana Udovičić

Premijerka Brnabić je potom odgovorila Veselinoviću, ali ne na isti način.

"Dostajanstveni lideri @SavezZaSRB @DraganDjilas opet. Jel iz vašeg programa ovo spada pod izgradnju društva po najvišim evropskim standardima ili zaštitu građana od stvaranja atmosfere linča? Pošto ljudska prava, jednakost građana i prava žena nisu među vaših prvih 30 prioriteta."

Međutim, Veselinović je ubrzo obrisao post u kome vređa premijerku, a usledilo je i izvinjenje:

Maja Gojković:Skaradne izjave pretnje Veselinovića

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković najoštrije je danas osudila pretnje koje je Zzeljko Veselinović uputio premijerki Ani Brnabić.

"Najoštrije osuđujem gnusne, skaradne i užasne pretnje upućene predsednici Vlade Republike Srbije, pri tome ženi. Ovakav oblik vulgarnosti i vređanja žene koja se nalazi na javnoj funkciji bi moralo da naiđe na osudu čitavog društva, jer u svakoj državi je neprihvatljiv i nedostojan pristojnih ljudi." navela je Gojković.

foto: Fonet

Branko Ružić:Sramotna izjava, da li opozicija želi takvo društvo

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić najoštrije je osudio komentar Željka Veselinovića na Tviteru upućen predsednici Vlade Republike Srbije.

"Zaista je sramotno, užasno i razočaravajuće da ovako nešto danas neko i pomisli, poželi, a kamoli izrekne drugom ljudskom biću. Da li takvo društvo, takvu toleranciju ti iz opozicije žele za naše građane? Da li takvo ponašanje treba da bude primer njegovoj i drugoj deci? Iskreno se nadam da će se ljudi oko njega odrediti prema ovoj sramotnoj, da ne kažem, umobolnoj izjavi" rekao je Ružić, navedeno je u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track