Službena luks limuzina lekara uslikana ispred seksi šopa, TRAŽI SE KO JE PERVERZNJAK U DRŽAVNIM REDOVIMA! (FOTO)
Foto: Youtube Printscreen

DILDO

Službena luks limuzina lekara uslikana ispred seksi šopa, TRAŽI SE KO JE PERVERZNJAK U DRŽAVNIM REDOVIMA! (FOTO)

Politika -

Opa bato! "Leksus" koji duži Ministarstvo zdravlja, a koristi državni sekretar, uslikan usred radnog vremena u Kragujevcu ispred prodavnice sa seksualnim pomagalima!

Luksuzna limuzina „leksus“ u vlasništvu Vlade Srbije „uhvaćena“ je usred radnog dana nepropisno parkirana, i to ni manje ni više nego ispred seks-šopa u Kragujevcu! Kako saznaje Kurir, reč je o službenom automobilu koji duži Ministarstvo zdravlja, a koji u poslednje vreme koristi njegov državni sekretar.

foto: Dragana Udovičić

- Taj „leksus“ (registarske oznake poznate redakciji) dobijen je kao donacija Japana Vladi Srbije i od tada je na raspolaganju Ministarstvu zdravlja. U njemu se najviše vozi državni sekretar. Šta je on radio u seks-šopu, zaista ne znam. Nije mi nikad izgledao kao čovek koga to interesuje - kaže izvor našeg lista iz Nemanjine 11.

On opisuje i da je juče, kad se saznalo za ovu aferu, bilo vanredno stanje u Vladi „jer su svi tražili perverznjake u svojim redovima“. Nekoliko ministara je čak Kuriru slalo fotografije svojih registarskih tablica kako bi dokazali da to nisu oni.

Vladin automobil je bio parkiran na delu trotoara između dva lokala - frizerskog salona i seks-šopa. Međutim, gde je bio Vladin službenik pitanje je na koje u ovom trenutku nema odgovora. Naime, sekretar je, pošto smo ga upitali da li se vozi u „leksusu“ s navedenim registarskim tablicama, prekinuo vezu. Na naše uporne pozive više nije odgovarao. Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja nije odgovorio ni na naša pitanja u poruci, u kojoj smo naveli temu našeg teksta.

Ni ministar zdravja Zlatibor Lončar nije odgovarao na pozive novinara Kurira.

Ukoliko je funkcioner zaista tog dana koristio službeni automobil za svoje privatne potrebe, to znači da građani Srbije plaćaju činovniku Vlade odlazak kod frizera ili u nabavku seks-pomagala.

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

(Kurir.rs/K. Blagović - I. Kljajić /Foto: Dragana Udovičić, Fotomontaža, Privatna arhiva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track