KAKVA ISPALA KOSOVSKE VLADE! DALI SILNE PARE ZA PRIJEM U NJUJORKU, A NIKO NIJE DOŠAO: Propala im kapara od 20.000 evra, pa pukla bruka!
Foto: Aleksandar Jovanović

pogrešna procena

KAKVA ISPALA KOSOVSKE VLADE! DALI SILNE PARE ZA PRIJEM U NJUJORKU, A NIKO NIJE DOŠAO: Propala im kapara od 20.000 evra, pa pukla bruka!

Politika -

Vlada Kosova organizovala je tokom zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku svečani prijem u hotelu Hilton za koji je kapara bila 20.000 dolara, ali je koktel otkazan zbog slabog odziva zvanica, piše danas Koha Ditore.

Prijem je organizovan na insistiranje savetnika premijera Kosova Erolda Belegua.

"Mnogi ministri i premijeri iz različitih zemalja su bili pozvani na ovaj prijem, ali učešće je potvrdio samo predsednik Albanije Iljir Meta", rekao je neimenovani izvor za Koha Ditore, a prenosi Kossev.

Događaj je otkazan nekoliko dana pre planiranog prijema, a organizator je bio obavezan da za prijem koji je trebalo da košta 50.000 dolara, plati kaparu u iznosu od 20.000.

List navodi da je insistiranjem da organizuje ovaj dogajaj savetnik premijera Erold Belegu oštetio budžet Kosova za 20.000 dolara. Belegu je bio deo delegacije Prištine sa oko 20 članova, koja je otputovala u Njujork. Delegacija Kosova mogla je da učestvuje samo na marginama zasedanja Generalne skupštine UN.

Koha dalje navodi da je Belegu u Njujork otputovao znatno ranije i da je tamo boravio od 8. do 29. septembra.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track