OVE SRPSKE POLITIČARE DOBRO ZNATE, ALI NE I NJIHOVE ŽENE: Ovo su lepše polovine Stamatovića, Palme, Boška Dveri i Babića! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić, Marina Lopičić, Dragana Udovičić, Nebojša Mandić

Jedna leči, druga kosi...

OVE SRPSKE POLITIČARE DOBRO ZNATE, ALI NE I NJIHOVE ŽENE: Ovo su lepše polovine Stamatovića, Palme, Boška Dveri i Babića! (FOTO)

Politika -

Njih znate odlično! Pojavljuju se gotovo svakodnevno u svim medijima, ali svoje supruge ljubomorno čuvaju od očiju javnosti.

Reč je, naravno, o damama koje su posećene svojim profesijama, kući, deci, a verovatno i nemaju preteranu želju da se eksponiraju u medijima...

Milan Stamatović

O Milanu iz Čajetine uglavnom se malo zna. Rođen je 1960. u gradu u kojem i danas živi i radi. Po zanimanju je tehnolog-tehničar, a političku karijeru je započeo u organizaciji "Društvo Sava", čiji su članovi jedno vreme bili Vuk Drašković i Vojislav Šešelj.

Milan je oženjen Miljanom s kojom, kako se može pročitati na internetu, ima dvoje dece, a kako je naveo u imovinskoj karti, uoči martovskih izbora 2018, vlasnik je porodične kuće na Zlatiboru.

U okviru nje nalazi se nekoliko apartmana koje izdaje. To radi preko turističke agencije „TAS“ koju je njegova supruga osnovala 2006. godine. Reč je o lepoj crnki sa Zlatibora, koja izgleda upravo ovako...

Dragan Marković Palma

Dobro poznati jagodinski političar rođen je 1960, kao i Stamatović. Čuveni nadimak Palma dobio je po preduzeću koje je osnovao. Oženjen je Snežanom sa kojom ima dva sina i petoro unučadi... U selu Končarevo podigao je crkvu kao svoju zadužbinu.

Palma je uvek insistirao na patrijarhalnom životu, ne eksponirajući ni decu, ni gospođu stavljajući porodicu uvek na prvo mesto.

foto: Damir Dervišagić

Ali Palma i te kako ume da nazdravi i svojoj lepšoj polovini i ljubavi pa su tako nastale i ove fotografije na kojima se vidi kako Dragan i Snežana uživaju u životu...

foto: Damir Dervišagić

A ovako Palma uživa sa unucima...

Boško Obradović

Julija me je preporodila, rekao je pre neku godinu u jednom intervjuu lider Dveri Boško Obradović, kada je obnarodovao da se posle razvoda od prve supruge Vesne, profesorke s kojom ima četvoro dece, oženio Julijom.

foto: Dveri

Boško je rođen u avgustu 1976. u Vranićima kod Čačka, gde je pre ulaska u politiku radio šest godina kao bibliotekar.

"Oboje smo drugobračni. Naša nova porodica sada ima sedam članova: živimo sa troje dece iz mog prvog braka i dvoje dece iz prvog braka moje supruge", ispričao Boško tada ističući da on i njegova lepša polovina potiču iz seoske sredine, tako da nije bilo iznenađujuće ni mesto gde se obavilo venčanje, mala seoska crkva. Za izabranicu Obradović nije štedeo reči hvale, ali je istakao da njegova supruga ne voli da se medijski eksponira.

foto: Dveri

Kada se upoznao sa sadašnjom suprugom, bio je razveden... Bilo je to posle tragičnog kraja prvog braka, koji sam pokušavao da spasem na sve načine, ali bezuspešno. Ja sam imao mnogo sreće, bog me je pogledao i usmerio na Juliju...

Zoran Babić

Babić je rođen 1971. u Vrnjačkoj Banji, gde je i završio osnovnu školu u kojoj danas kao učiteljica radi njegova prva supruga. Političar je po obrazovanju mašinski inženjer...

Posle razvoda od atraktivne Nataše s kojom ima dve već velike ćerke...

... direktor Koridora skrasio se sa mladom doktorkom - novom 33-godišnjom suprugom s kojom čeka sina...

Babić je pre toga, proslavio punoletstvo starije ćerke Teodore...

(Kurir.rs)

Foto: Filip Plavčić/Marina Lopičić/Dragana Udovičić/Nebojša Mandić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track