ON BI DA RASTURI SRBIJU! SKANDALOZNA PORUKA POLITIČARA: Sandžak pripojiti Crnoj Gori, aktivirati referendum!
Foto: Printscreen

sramnO!

ON BI DA RASTURI SRBIJU! SKANDALOZNA PORUKA POLITIČARA: Sandžak pripojiti Crnoj Gori, aktivirati referendum!

Politika -

Pozvao Sandžaklije da aktiviraju referendum koji je sproveden ili da raspišu novi kako bi otcepili ovu teritoriju

Predsednik Bošnjačkog saveza Crne Gore u Njujorku Esad Rastoder pozvao je Bošnjake iz jugozapadne Srbije da taj region pripoje Crnoj Gori i ponudio punu podršku za, kako je rekao, ovaj projekat.

- Želim da poručim Bošnjacima Sandžaka da aktiviraju referendum koji je sproveden ili da raspišu novi i da ceo Sandžak, i južni i severni, pripoje Crnoj Gori. Ovom prilikom želimo da vam pošaljemo poruku da ćemo stati iza ovog projekta - predložio je Rastoder, a preneo portal RTCG.

Antisrpska kampanja

Rastoder se ovom provokacijom ozbiljno uključio u antisrpsku kampanju koja se u poslednje vreme vodi u Crnoj Gori. On smatra da su građani Crne Gore ovih dana svedoci „harange Srpske pravoslavne crkve i Demokratskog fronta protiv nezavisne, suverene Crne Gore“.

- Svi koji veruju da se crni dim razmakao sa neba Crne Gore, žive u totalnoj zabludi - poručio je bošnjački političar.

Skup u Budvi

On je rekao i da je skup u Budvi, koji je priređen povodom sto godina od završetka Prvog svetskog rata, organizovan po narudžbi onih koji negiraju i Crnu Goru i njene narode. Kako kaže, na tome bi im „pozavideli i Draža Mihailović i Pavle Đurišić“.

- Poznata je adresa sa koje sve to dolazi - kaže Esad Rastoder.

Potvrđeno pisanje Kurira

SANDŽAK NOVO ŽARIŠTE

Kurir je prvi pisao o novom frontu protiv Srbije koji čine crnogorski predsednik Milo Đukanović, agenti britanske MI6 i Sulejman Ugljanin. Po tom scenariju agenti britanske obaveštajne službe koji deluju u Crnoj Gori prave od Sandžaka novo žarište jer žele tu da stvore republiku Sandžak i destabilizuju Balkan. Sulejman Ugljanin je politički partner Mila Đukanovića, koji po instrukcijama pomenutih agenata pali političke vatre u Sandžaku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track