ODRŽAN PROTEST ĐILASOVE KOALICIJE U BEOGRADU: Okupljenima se obratili Bane Trifunović i Nikola Kojo!
Foto: Damir Dervišagić

kolona prošetala gradom

ODRŽAN PROTEST ĐILASOVE KOALICIJE U BEOGRADU: Okupljenima se obratili Bane Trifunović i Nikola Kojo!

Politika -

Sedmi protest Đilasove koalicije SZS u Beogradu pod nazivom "Jedan od pet miliona" održan je večeras. Građani su se okupili ispred Platoa kod Filozofskog fakulteta, gde su im se obratili glumci Branislav Trifunović i Nikola Kojo, a šetnja je krenula ka zgradi RTS.

Organizatori protesta zatražili su u petak da se sa generalnim direktorom Radio-televizije Srbije Draganom Bujoševićem i glavnim i odgovornim urednikom informativnog programa RTS-a Nenadom Lj. Stefanovićem sastanu večeras u 19.30 u zgradi javnog servisa, zbog čega je najavljeno duže zadržavanje okupljenih u Takovskoj ulici ispred zgrade RTS-a.

Radnici obezbeđenja na ulazu u zgradu RTS-a kazali su Trifunoviću i ostalim predstavnicima protesta, da su u zgradi samo oni i da je procedurom predviđeno da ostave pismo kojim traže da ih Bujošević primi, na šta je glumac kazao da su se juče javno najavili.

Glumac Branislav Trifunović poručio je generalnom direktoru Radio-televizije Srbije Draganu Bujoševiću, pošto se nije odazvao pozivu za sastanak sa predstavnicima protesta "Jedan od pet miliona", da će se sigurno videti i pričati.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track