SKANDAL NA PROTESTU! BAHATI ĐILAS PSOVAO MAJKU STUDENTIMA: Pi*ka ti materina pe*erska! Oni mu odgovorili: Banditu, naši roditelji su tvoje ŽRTVE! (VIDEO 18+)
Foto: Printscreen Youtube

sramotno!

SKANDAL NA PROTESTU! BAHATI ĐILAS PSOVAO MAJKU STUDENTIMA: Pi*ka ti materina pe*erska! Oni mu odgovorili: Banditu, naši roditelji su tvoje ŽRTVE! (VIDEO 18+)

Politika -

Na protestima Đilasove opozicione koalicije održanim 19.januara u Beogradu desio se skandalozni incident u kom je Dragan Đilas bahato i prostački izvređao i psovao studente iz levičarskog pokreta Marks21 koji su učestvovali u ovom skupu!

- Idi leči se bre, pi*ka li ti materina - vređao je Đilas omladinca koji mu je govorio da je "opljačkao njegove roditelje svojim privatizacijama".

Dok omladinac izgovara da su brojne žrtve Đilasove vlasti, Đilas odlazeći psuje pripadnika ovog pokreta:

- Pi*ka li ti materina pe*erska! - govori lider Saveza za Srbiju dok se udaljava sa svojim obezbeđenjem.

Pogledajte necenzurisani video koji je objavio "Marks21"! Upozoravamo da video sadrži psovke!

- U subotu 19. januara, Marks21 je učestvovao u još jednom u nizu antirežimskih protesta koji se svake subote organizuju u Beogradu. Šetali smo kao deo levog bloka, koji nakon brojnih smrti radnika i izbacivanja ljudi na ulicu zahteva bezbednost na radu, prekid prinudnih iseljenja, obustavu privatizacije i stalan i stabilan posao za sve. Pred kraj šetnje primetili smo da se našem bloku pridružio i lider Saveza za Srbiju, Dragan Đilas, sa trojicom telohranitelja - piše u saopštenju ovog bloka.

Đilasovo obezbeđenje pokušalo je da jednom od naših aktivista otme transparent sa natpisom „Javni izvršitelji – privatna pljačka, kažu oni.

- Sukob nije eskalirao, a Dragan Đilas se udaljio iz levog bloka. Po završetku protesta, lider Saveza za Srbiju ponovo se pojavio u blizini naše grupe i dobacio nam: „Imate 20 godina, jel' vam znaju roditelji gde ste?“ . U verbalnom okršaju koji je usledio, na kritike da je njegova politika opljačkala naše roditelje i oterala čitave generacije u siromaštvo, Đilas je počeo da nas vređa, psuje, govori nam da smo ludi i da treba da se lečimo. Tiradu je završio mizoginom i homofobnom psovkom: „Jebem li ti mater pedersku“, okrenuo se i otišao u pratnji telohranitelja - stoji u saopštenju.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track