ja tarzan, ti džejn

ĐILAS SE BLAMIRAO NA "TARZANSKOM" ENGLESKOM, JEREMIĆ UMIRAO OD SMEHA: Pogledajte kako su se lideri SZS obrukali u Briselu! Usijale se društvene mreže! VIDEO

Politika -

Dragan Đilas, jedan od lidera Saveza za Srbiju, obratio se evropskim parlamentarcima u Briselu, gde je optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića za porast popularnosti Rusije u Srbiji, na "tarzanskom" engleskom, koji je slatko nasmejao i ludo zabavio njegovog koalicionog partnera Vuka Jeremića.

Naime, pored Đilasa, koji je s papira čitao unapred pripremljen govor, sedeo je i lider Narodne stranke Vuk Jeremić. I dok je Đilas govorio na "tarzanskom" engleskom, Jeremić je jedva uspevao da ne prasne u smeh. U jednom trenutku je čak prekrio usta rukom.

Đilasovo (ne)poznavanje engleskog jezika, ali i reakcija njegovog partnera Jeremića, izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama.

- E, moj Dragane, pa kad ti se Vuk ovako nadmoćno i jedva se suzdržavajući kliberi zbog slabog znanja engleskog jezika u tvom prisustvu, šta misliš šta tek radi tebi iza leđa? - jedan je od komentara na Tviteru. Ostali su komentarisali da je Đilas "izmislio novi jezik", te da je "zadao muke prevodiocima u institucijama EU"...

E.K./Foto:Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track