OBRAČUN DRAGANA ĐILASA! GAZI SVE REDOM: Ili ste sa mnom ili ste protiv mene, treće nema! Jeremića ostavio za kraj!
Foto: Nebojša Mandić, Dragana Udovičić

Opozicija u RASULU

OBRAČUN DRAGANA ĐILASA! GAZI SVE REDOM: Ili ste sa mnom ili ste protiv mene, treće nema! Jeremića ostavio za kraj!

Politika -

Dragan Đilas ima jasnu strategiju za dolazak na mesto lidera opozicije i za to koristi proteste, ali i njihove takozvane vođe - braću Trifunović, Sergeja i Branislava i svima poručuje "ili ste sa mnom ili ste protiv mene".

Njegovi botovi napadaju, koji slede tu taktiku, napadaju sve odreda.

- Đilas je najpre preko Zorana Lutovca preuzeo i ućutkao Demokratsku stranku, a nakon toga je krenuo u uništavanje PSG-a. Najbitniji obračun ostavio je za kraj, a to je pokušaj da Vuka Jeremića izbaci s protesta, kako bi se on nametnuo za neprikosnovenog opozicionog lidera - otkrio je izvor.

Đilas ih je najpre na sva usta hvalio, a kada su se usudili da kritikuju njegove poteze, odlučio je da ih potpuno uništi po principu „ili ste sa mnom ili ste protiv mene”.

Okidač za organizovani napad na Lokalni front iz Kraljeva bio je komentar Nikole Adžića, jednog od lidera Lokalnog fronta, koji se odnosi na Sporazum sa narodom, a koji forsira Savez za Srbiju.

"Ovakav napad sam čekao. I to ne od SNS-a, već od SZS-a. Kul", napisao je Adžić, dok je još jedan od pristalica Lokalnog fronta potvrdio da lideri Saveza za Srbiju prave mete svima onima koji nisu za njih.

Interesantno je i da je bot Dragana Đilasa Adžiću poručio da Lokalni front mora da odluči da li će da se skloni ili da se prikloni Đilasovom savezu.

Alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track