BOŠKO APSOLUTISTA SE UPLAŠIO! U strahu od Nogove pobede rešio da ga izbaci iz Dveri!
Foto: Marina Lopičić

počeo da povlači nepromišljene poteze

BOŠKO APSOLUTISTA SE UPLAŠIO! U strahu od Nogove pobede rešio da ga izbaci iz Dveri!

Politika -

Boško Obradović, lider pokreta Dveri, počeo je u strahu od gubitka fotelje da povlači potpuno nepromišljene poteze.

Jedan od poslednjih je i izbacivanje iz pokreta dojučerašnjeg saborca Đorđa Noga. Doduše, ovo ne bi trebalo mnogo da čudi ako se zna da je nedavno izbacio i prof Ševarlića iz istog razloga.

A razlog je, kako su nam rekli dobro upućeni izvori, Boškov strah da neće moći da održi svoju poziciju u Dverima.

"Ali nije se Boško uplašio samo poraza u stranci. Plaši se Obradović debakla na izborima pa sad, kad bi mogao, on bi i narod da isključi. Toliko se uplašio da smenjuje sve jake i autentične ljude iz Dveri koji bi mogli da ga ugroze. Spreman je da ih sve poizbacuje samo da zadrži svoje mesto na čelu pokreta", kaže naš izvor koji je upoznat dobro sa prilikama u pokretu Dveri.

Prema rečima još jednog našeg izvora, koji je želeo da ostane anoniman, Dragan Đilas je lično od Boška Obradovića zahtevao smenu Noga.

"Đilas je besan na Noga jer je saznao da ga ovaj na sastancima u Dverima naziva lopovom. Odmah je zvao Obradovića i tražio da smeni Noga ili će u suprotnom prestati da finansira Obradovića", ispričao nam je naš izvor.

Ko je sledeći na spisku Boška Obradovića za smenu ili isključenje ostaje da se vidi. U međuvremenu pokret Živim za Srbiju je dao punu podršku Srđanu Nogu što su objavili i na svom Tviter nalogu.

Kurir.rs/Foto: Marina Lopičić, Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track