MILOJKO PANTIĆ ŽESTOKO O SRBIMA SA KOSOVA: Dotakao se i Ratka Mladića (VIDEO)
Foto: Printscreen

MILOJKO PANTIĆ ŽESTOKO O SRBIMA SA KOSOVA: Dotakao se i Ratka Mladića (VIDEO)

Politika -

MiloJko Pantić napao je na TV Naša izbegle Srbe i Ratka Mladića.

Gostujući u jutarnjem programu TV Naša, Pantić je brutalno napao Srbe koji su izbegli sa ratom zahvaćenih područja, a dotakao se i Ratka Mladića.

"Ne može nama heroj biti u 21. veku čovek koji je osuđen u Hagu, a to je Ratko Mladić! General Ratko Mladić nije nikakav junak, on je zločinac pre svega jer je u Srebrenici pobio civile, nevine ljude, decu, starce!", istakao je Pantić.

On se potom osvrnuo i na situaciju na Kosovu.

"U celom Kosovu imate paralelne strukture vlaste, imate predsednike opština Srbe, načelnike okruga Srbe koje mi finansiramo, odnosno ovi koji vode Srbiju danas. Oni daju naš novac i nikome ne polažu račune, prema tome kako je to naša teritorija? Tamo ne mogu ni da uđu ni sportske ekipe da uđu bez dozvole vlasti sa Kosova", dodaje Pantić.

"Hoćemo li mi jednom za svagda da shvatimo da je Milošević vodio rat na Kosovu i da je hteo da očisti sve Albance i proganjao ih je sa tog prostora, 500, 600, 700 hiljada, nije ni bitno, želeći da tu naseli 200.000 Srba po dogovoru sa Tuđmanom i da Kosovo očisti etnički i naravno svet je stao na stranu Albanaca", zaključio je Pantić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track