NEMA KRAJA BAHATOM PONAŠANJU LIDERA SAVEZA ZA SRBIJU! Borko u skupom odelu MALTRETIRAO radnike na gradilištu, Bastać tražio da napuste mašine!
Foto: Kurir

dokle više

NEMA KRAJA BAHATOM PONAŠANJU LIDERA SAVEZA ZA SRBIJU! Borko u skupom odelu MALTRETIRAO radnike na gradilištu, Bastać tražio da napuste mašine!

Politika -

Borko Stefanović i Marko Bastać, jedni od lidera Saveza za Srbiju, pojavili su se danas na gradilištu na Trgu Republike gde su maltretirali radnike koje su tu zatekli.

foto: Kurir

Bastać, koji je inače i predsednik opštine Stari grad, je tražio od radnika da napuste mašine i da odu. Pošto se popeo na jedan od bagera radnici su se pomerili sa gradilišta.On je rekao da će blokada radova na Trgu Republike trajati celog dana.

foto: Kurir

S druge strane Borko Stefanović je na gradilište došao u skupom odelu, šepureći se pred radnicima, što samo pokazuje da se očigledno prvi put obreo na gradilištu u svom životu. Nigde šlema, nigde radnog odela... I još došao da ruši.

Potom su se on i Bastać ponovo obračunavali i junačili sa zaštitnom ogradom i saobraćajnim znakovima.

Ako sada ostavimo politku na stranu, ponašanje lidera SZS je u najmanjoj meri bahato i nevaspitano, jer svojim postupcima, kao što je ovaj danas, ometaju i maltretiraju ljude koji svoj hleb pošteno zarađuju.

Ovo nažalost nije prvi put da lideri SZS i njihove pristalice upadaju ljudima na njihova radna mesta. Setimo se nasilnog ulaska u RTS, sa sve motornom testerom, gde su maltretirali zaposlene u Javnom servisu, tražeći da se vanredno uključe u program. Posle toga smo bili svedoci opkoljavanja Predsedništva Srbije od strane SZS i njihovih pristalica, pokušaja upada u Skupštinu grada, pretnji da će se upasti na RTV Pink...

I na kraju svoj bes i nezadovoljstvo, jer nemaju podršku u narodu, lideri SZS skoro obavezno iskale na nekoj zaštitnoj ogradi ili saobraćajnom znaku.

Kurir.rs/Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track