Najnovije vesti

VUČIĆ PRED MITING PORUČIO: Hoću da kažem Danilu, Milici i Vukanu da ih tata mnogo voli (VIDEO)
Foto: Printscreen Prva

VUČIĆ PRED MITING PORUČIO: Hoću da kažem Danilu, Milici i Vukanu da ih tata mnogo voli (VIDEO)

Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u kratkom obraćanju za TV Prva pred miting u Beogradu rekao da je pripremio čak tri govora, ali da će na kraju reći ono što bude osećao.

 

 - Nisam video ovoliko ljuidi, ali najmanje 15-20.000 ljudi stiže iz raznih pravaca. Imam tremu, tresem se i pravim se da mi nije ništa. Doneo sam 3 govora, ali na kraju ću reći ono što budem osećao - rekao je Vučić i istakao tri pitanja od ključne važnosti za budućnost Srbije.

 

 - Tri su ključna pitanja, pre svega napredak ekonomije. Pročitaću im najavu MMF da će Srbija biti lider. Dalje, moramo da vidimo šta još da uradimo da bismo sačuvali mir, stabilnost, i da vidimo šta su nam još poslovi koje treba da uradimo - rekao je predsednik.

 

 

 - Razgovarao sam sa nekim od svojih prijatelja, teško je da pozovete Zvezdu i Partizan i da skupe ovoliko ljudi, ali to nisam skupio samo ja. Ovo je glas običnog naroda koji hoće da se njihova volja poštuje - rekao je Vučić i na kraju poslao jednu ličnu poruku.

 

 -  Samo hoću da iskoristim priliku da, pošto nikada više ovo neću doživeti, da kažem Danilu, Milici i Vukanu da ih tata mnogo voli - završio je predsednik obraćanje neposredno pred skup.

 

(Kurir.rs)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...