MIRA JE DOVELA MAGA ZBOG KOGA JE MILOŠEVIĆ RASPISAO IZBORE! Šokantno svedočenje Dejana Lučića: DA LI JE PUTIN ZAMENJEN 2007, ko štiti Đukanovića od britanskih obaveštajaca, o magiji, Rotšildima...
Foto: Stefan Jokić

bez dlake na jeziku

MIRA JE DOVELA MAGA ZBOG KOGA JE MILOŠEVIĆ RASPISAO IZBORE! Šokantno svedočenje Dejana Lučića: DA LI JE PUTIN ZAMENJEN 2007, ko štiti Đukanovića od britanskih obaveštajaca, o magiji, Rotšildima...

Politika -

Publicista Dejan Lučić ispričao je u intervjuu za Balkan info da je Mira Marković došla Miloševiću glave, otkriva ko štiti Mila Đukanovića, da li je Vladimir Putin zaista zamenjen 2007...

O IZRAELCIMA

Poštujem jevrejsku pamet ali pravim razliku između američkih jevreja i izraelaca. Izraelci su prijatelji Srba i nisu slali neke svoje crne jedinice da nam seku glave.

O MIRI MARKOVIĆ

Mira Marković je Miloševiću došla glave. Ona je dovela Soroša u Srbiju. Ona je dovela onoga jednog maga koji je Miloševića podstakao da raspiše izbore. A svako pametan ko zna istoriju zna da posle rata, pobednici ili gubitnici u tom ratu ne dobijaju izbore. Setite se Čerčila, on je pobedio u Drugom svetskom ratu ali kada su posle došli izbori on je izgubio katastrofalno.

O TAJNIM SLUŽBAMA I MAGIJI

Meni su smešni ljudi koji govore da magija ne postoji. Sve velike tajne službe imaju odeljenje koje se bavi ezoterijom. Ezoterijom vi možete da utičete na ljudsko ponašanje i zdravlje.

O VLADIMIRU PUTINU

Ako je i Putin zamenjen kao što se priča 2007. ovaj mi se onda više sviđa. Podigao je Rusiju vojnu, ratoborniji je, i sada se Rusije svi boje. A onaj prethodni je radio ono što je Zapad hteo. A možda je to isti Putin koji je imao dve različite uloge u istom pozorišnom komadu. A pozorišna predstava se zove - Obnova imperije.

KINA JE NOVA AMERIKA

Amerika da je mogla pre godinu dana da napadne Rusiju ona bi je napala. Sada više ne može. Svakim danom je Amerika sve slabija. Jakov Rotšild je svoju berzu zlata zatvorio u Londonu i prebacio je u Hong Kong. Kina je nova Amerika. Tramp je poslednja šansa za SAD.

O MILU ĐUKANOVIĆU

Mila Đukanovića je sve vreme čuvalo prijateljstvo sa Natanom Rotšildom koji je iznad britanske obaveštajne službe. Natan je nasledio svog oca Jakova koji se povukao.

Kurir.rs/Balkan info/Priredio: P.L/Foto: Stefan Jokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track