ARKAN JE UBIJEN JER JE POKUŠAO DA REKETIRA DRŽAVNU BANKU?! Gazda Jezda posle 19 godina izneo ŠOK tvrdnje!
Foto: Printscreen YT, Shutterstock

progovorio

ARKAN JE UBIJEN JER JE POKUŠAO DA REKETIRA DRŽAVNU BANKU?! Gazda Jezda posle 19 godina izneo ŠOK tvrdnje!

Crna Hronika -

Bivši vlasnik nekadašnje piramidalne štedionice „Jugoskandik“, Jezdimir Vasiljević, poznatiji kao Gazda Jezda (71), posle godina medijske ilegale odlučio je da progovori o ubistvu Željka Ražnatovića Arkana!

Naime, na pitanje koje i posle 19 godina intrigira javnost u Srbiji, zašto je 15. januara 2000. godine ubijen Arkan, Jezda je rekao:

"Arkan je reketirao “PKB banku”, koja je bila u većinskom državnom vlasništvu i zbog toga je ubijen. To je živa istina!", rekao je Jezda.

foto: Printscreen YouTube

On je otkrio i kako danas provodi penzionerske dane.

"Imam lepu holandsku penziju, ali ne putujem nigde. Živim porodičnim životom. Žena mi je poluindijanka iz Ekvadora i tamo živi sa našim sinom. Ona je naučena od malena da poštuju muža, što nije slučaj sa ženama iz Srbije. Supruga me sa sinom posećuje u Nemačkoj gde se lečim. Imam sedam stentova, ali dobro se držim psihički. Fizički nisam najbolje i imam problema sa kičmom. Treba da mi stignu i električna kolica kako bih mogao da se krećem lakše. Međutim, nije me zakačila depresija i nervoza. Ne pijem sedative, osim lekova za šećer", dodaje gazda Jezda.

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track