EKSKLUZIVNO: Predsednik Vučić govoriće najmanje dva sata na posebnoj sednici parlamenta! 30 stručnjaka iz svih segmenata društva učestvuje u izveštaju o Kosovu i Metohiji!
Foto: Printscreen

predsednik srbije pred poslanicima

EKSKLUZIVNO: Predsednik Vučić govoriće najmanje dva sata na posebnoj sednici parlamenta! 30 stručnjaka iz svih segmenata društva učestvuje u izveštaju o Kosovu i Metohiji!

Politika -

Sutrašnji uvodni govor predsednika Srbije Aleksandra Vučića na posebnoj sednici parlamenta, trajaće minimum dva sata i tom prilikom izneće istorijske činjenice odnosa Srba i Albanaca, ali će predstaviti i detaljnu analizu sadašnjih odnosa ova dva naroda, a potom će izneti konkretna rešenja za budućnost, ekskluzivno saznaje Kurir.

Prema saznanjima Kurira, 30 stručnjaka iz svih segmenata društva učestvuje u izveštaju o Kosovu i Metohiji. Eksperti dubinski sagledavaju kosovski problem, s ostvrtom na istorijske činjenice i sadašnje odnose.

Na ovoj posebnoj sednici koju je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković zakazala za 27. maj, razmatraće se izveštaj o Kosovu i Metohiji.

Predsednik Srbije će tokom sutrašnjeg izlaganja u Skupštini govoriti i o nacionalnom pitanju, ali i o ekonomiji i demografskoj situaciji u našoj zemlji.

Predsednik Srbije će se tom prilikom osvrnuti na istorijske činjenice odnosa ova dva naroda, ali i problematiku i kompleksnost današnjeg odnosa Srba i Albanaca. On će potom govoriti i o konkretnim rešenjima za budućnost.

Inače, kako je i ranije najavljeno, sednici će prisustvovati i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i ministri, kao i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track