MILOVA NARKOMANKA USKORO PRED SUDOM: Tužilaštvo u Podgorici formiralo predmet protiv Mirne Nikčević jer je SRBE NAZIVALA GOVEDIMA!
Foto: Facebook / Mirna Nikčević

MILOVA NARKOMANKA USKORO PRED SUDOM: Tužilaštvo u Podgorici formiralo predmet protiv Mirne Nikčević jer je SRBE NAZIVALA GOVEDIMA!

Politika -

Tokom istrage biće prikupljeni svi podaci i obaveštenja radi ocene da li se u radnjama Nikčević stiču elementi bilo kojeg krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti, naveli su iz Višeg državnog tužilaštva

PODGORICA - Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet protiv suspendovane prve savetnice u Ambasadi Crne Gore u Ankari Mirne Nikčević zbog uvreda iznetih u postu na svom fesjbuk profilu, rečeno je iz te institucije.

"Tokom istrage biće prikupljeni svi podaci i obaveštenja radi ocene da li se u radnjama Nikčević stiču elementi bilo kojeg krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti", naveli su iz Višeg državnog tužilaštva.

foto: Printscreen, Dado Đilas, Shutterstock

Podseća se da je, zbog stavova i komentara na ličnom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk, protiv Nikčević početkom sedmice pokrenut disciplinski postupak, pošto je vređala vernike koji su se na Trojčindanski dan okupili ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

Prva savetnica u ambasadi Crne Gore u Ankari Mirna Nikčević suspendovana je do pravosnažnog okončanja disciplinskog postupka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track