Najnovije vesti

BRUTALNO IZVREĐALA TRAMPA JER NE MISLI KAO ON: Đilasova promoterka Vesna Pešić prostački napala predsednika Amerike! DNO DNA
Foto: Zorana Jevtić, EPA

tviter rasprava

BRUTALNO IZVREĐALA TRAMPA JER NE MISLI KAO ON: Đilasova promoterka Vesna Pešić prostački napala predsednika Amerike! DNO DNA

Politika

Glavna tema u svetu poslednjih dana su rasistički tvitovi Donalda Trampa, predsednika SAD, u kojima je on izvređao kongresmenke migrantskog porekla.

Na njegove tvitove odgovorila je i srpska sociološkinja Vesna Pešić.

 

Naime, Tramp je nedavno napisao:

- Toliko je zanimljivo videti te 'napredne' demokrate u Kongresu... koji sada jasno i glasno, i na perfidan način govore ljudima u SAD, koja je najveća i najmoćnija nacija na planeti Zemlji, kako treba voditi vladu.

 

Mediji prenose da je američki predsednik aludirao na poslanice, Aleksandriju Okazio-Kortez iz Njujorka, Ilhanu Omara iz Minesote i na Rašidu Tlaib iz Mičigena. Njima je i poručio:

 

- Zašto se ne vrate u ta potpuno propala mesta u kojima vlada kriminal, kako bi pomogli da se situacija sredi - aludirajući na mesta iz kojih potiču njihovi roditelji.

 

 

Tramp je sličan niz tvitova nastavio i danas, napisavši da su kongresmenke u zabludi i da SAD nikada nečće biti "socijalistička zemlja".

 

Seriju tvitova završio je svojom čuvenom krilaticom "MAKE AMERICA GREAT AGAIN" - a tu je na scenu stupila Pešić.

Ona je Trampu poručila jednostavno da "jede go*na":

Ovaj njen odgovor Trampu brzo se proširio društvenim mrežama i izazvao salve smeha.

 

(Kurir.rs)

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...