NISU TO KOBRE, ONE SU SAMO NEKE CICKE  Politička partnerka Đilasa, Jeremića i Obradovića napala pripadice Vojske Srbije! A evo ko je Rada Trajković
Foto: Printscreen

STRAŠNO

NISU TO KOBRE, ONE SU SAMO NEKE CICKE Politička partnerka Đilasa, Jeremića i Obradovića napala pripadice Vojske Srbije! A evo ko je Rada Trajković

Politika -

Učesnici protesta okupili su se juče ispred Predsedništva Srbije gde su prvi put obezbeđenje činile šest pripadnica jedinice Kobre.

Ovo je zasmetalo Đilasovoj saradnici Radi Trajković, koja je ismejala Vojske Republike Srbije i napisala da su ispred Predsedništva su samo neke cicke koje prave budalu od sebe....

foto: TANJUG / ANDRIJA VUKELIC

Ove devojke, časne i poštene pripadnice elitne jedinice Vojske Srbije, Radi Trajković smetaju jer su se školovale i vredno učile, dok je ona kupovala nekretnine po Beogradu.

Postavlja se pitanje da li su Radi Trajković i njenom šefu Draganu Đilasu možda za srce prirasle pripadnice lažne vojske lažne države Kosovo, jer njih nikada nije ismevala.

Inače, Rada Trajković, politička partnerka Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića, već godinama predano radi na štetu Srba sa KiM.

Jedan od najvećih zločina, za koji je nedvosmisleno utvrđeno da ih je činila OVK, za Radu Trajković ne znači ništana. Da podsetimo, u martu 2010. ista ta Rada Trajković, tadašnja direktorka Doma zdravlja u Gračanici, pokazala je nedvosmisleno na čijoj je strani kada je ćutala i smeškala se Kušnera, koji je se cerekao na pitanje o "Žutoj kući". Snimak sve pokazuje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track