KNEZ ŠOJIĆ OD HERCEGOVINE: Brat Vuka Draškovića kleknuo pred Lepom Brenom pa mu se smeje cela Hercegovina (VIDEO)
Foto: Printscreen, Wikipedia

aristokrata

KNEZ ŠOJIĆ OD HERCEGOVINE: Brat Vuka Draškovića kleknuo pred Lepom Brenom pa mu se smeje cela Hercegovina (VIDEO)

Politika -

Rođeni brat Vuka Draškovića, biznismen Rodoljub Drašković, proglašen je nedavno za „hercegovačkog kneza“, pošto mu je Savez opština i gradova istočne Hercegovine u junu dodelio ovu zvučnu, premda nezvaničnu titulu.

foto: Trebinjelive

Drašković je ovu počast dobio pošto je, kako je obrazloženo, mnogo ulagao u Hercegovinu, kao izraz svoje ljubavi prema narodu i kraju, ali kako iza ovog biznismena stoje brojne kontrоverze, njegovo "proglašenje" je izazvalo je brojne negativne reakcije, a takođe i ironične i sarkastične komentare.

Za neke je ova titula „vrhunac ludila“, a ozbirom da se novoimenovani "knez Drašković" nedavno prikazao u ne baš tako plemenitom svetlu, klečeći u kafani pred Lepom Brenom, narodni poslanik u parlamentu Republike Srpske Nebojša Vukanović ga je na svom je blogu još jednom ponizio, upoređujući ga sa čuvenim Šojićem.

foto: Printscreen YT

"Razni Šojići su se opasno namnožili, iskočili i pojavljuju se na svim stranama, a poslednje pojavljivanje jedan Šojić imao je u liku lažnog hercegovačkog kneza.

Klečanje na podu pred Lepom Brenom u hotelu Panorama, nakon koncerta u Gradu sunca, umnogome me je podsetilo na Tesnu kožu i čuvenu scenu kad Srećko Šojić naručuje u restoranu Brenu za četiri osobe….

Ima li kraja ludostima i našoj propasti, jer nije problem u knezu Šojiću već sviti, moćnicima poput Luke i ostalih udvorica iz Knjaževog Savjeta, koji mu jačaju ego i učestvuju u šizogenim procesima", napisao je Vujanović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track