VUČIĆA U KALNI DOČEKALI UZ BOGATU TRPEZU: Predsednik vanredno obišao radove na putevima, pa bio gost u kući Bogdanovića (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

PREDSEDNIK U KNJAŽEVCU

VUČIĆA U KALNI DOČEKALI UZ BOGATU TRPEZU: Predsednik vanredno obišao radove na putevima, pa bio gost u kući Bogdanovića (FOTO)

Politika -

U vanrednom obilasku radova.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u poseti Knjaževcu, gde je srdačno dočekan uz raskošnu trpezu porodice Bogdanovć. On je u društvu direktora Puteva Srbije Zorana Drobnjaka i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović došao u vanrednu kontrolu radova na putevima, ali i obišao etno selo Srna.

- Ovde u divnoj kući porodice Bogdanović, Radeta i Stanislave u Kalni kod Knjaževca, Drobnjak pije, Zorana niti jede - niti pije, ja hvala Bogu i jedem i pijem, ali niko ne sme da proba papriku - rekao je predsednik Vučić.

On je istakao da je nenajavljenom posetom želeo da vidi koliko zaista napreduju radovi na putevima.

Dobrodošli u etno domaćinstvo porodice Bogdanović!

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

- Obilazimo Knjaževac nenajavljeno da vidimo radove na putevima, da vidimo šta je to što smo uradili posle obilaska Zaječarskog okruga. Kao i šta je to što još moramo da uradimo. Domaćini su spremili ovde divnu hranu, vide ljudi na televiziji da volim, hvala na gostoprimstvu. Moramo da vidimo kako da pomognemo ovom divnom etno selu Srna - poručio je predsednik.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track