BOŠKO OBRADOVIĆ PRETI PREDSEDNIKU VUČIĆU ŠAMARANJEM: Naprednjaci mu zapušili usta! Boško, ti si đubre fašističko i nakazna baba!
Foto: Tanjug

novi ispadi lidera dveri

BOŠKO OBRADOVIĆ PRETI PREDSEDNIKU VUČIĆU ŠAMARANJEM: Naprednjaci mu zapušili usta! Boško, ti si đubre fašističko i nakazna baba!

Politika -

Lider Dveri Boško Obradović nastavlja sa agresivnim ispadima. On je zapretio šamaranjem predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću!

Odmah su mu zatim odgovorili naprednjaci i postavili ga na svoje mesto.

Obradović je na svom Tviter profilu napisao da će od njega "Vučić dobiti šamar prvom prilikom kad se vide".

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov nazvao je Obradovića "fašistom i nakaznom babom".

- Ne da Boldrik nikome da bude veća budala od njega. Ni Sergeju, ni Bastaću. Ti ćeš da šamaraš, đubre fašističko, baš kao što si došao u Predsedništvo kada si obećavao! I od Šešelja od šezdeset leta si pobegao kao miš i poturio onog Kiprijanovića, babo jedna nakazna - napisao je Jovanov.

Narodni poslanik SNS Vladimir Đukanović kaže da Obradovićeve pretnje ne treba uzimati kao ozbiljne.

- Ljudi, ne palite se na Boškove pretnje. Pas koji laje ne ujeda - zaključio je Đuaknović.

Potpredsednik SNS i gradonačelnik Beograda Miloš Vučević podsetio je na rezultate koje je nedavno izdala Agencija "Faktor plus" i da su oni "šamarčina od građana Srbije".

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić kaže da je Obradović bedna kukavica.

- Nikada više Obradović i njegovi lupeži neće šamarati nikoga onako kako su šamarali novinarke "Pinka". Silan je Boškić na rečima, ali je strašljivac u duši. Gde nema mozga i hrabrosti, ima larme i besa - napisao je Đurić.

Da Obradović samo na tviteru sme da se junači, ocenjuje Vladimir Orlić iz SNS.

Politikolog Sandra Božić napisala je da Obradoviću neće pomoći ni Tačijevi plaćenici.

- Ti nisi samo faštističko djubre već i bolesnik, stvarno ću morati uši da ti počupam kada te budem videla! Neće ti pomoći ni svih 35 Tačijevih plaćenika koji su na KiM glasali za vašu listu - napisala je ona.

foto: Printscreen/Youtube

Bratislav Jugović član Glavnog odbora SNS navodi da bi Boško prvo morao da udari njega, ali se pita da li bi posle toga slomio ruku.

- Hajde Boško Obradović za početak da udari meni kao svom sugrađaninu šamar, pa ako ne slomi ruku, neka pređe na Vučića. Jači je moj obraz nego Boškova desnica. Mnogo je Boško oslabio družeći se s mekušcima kao što je Jeremić, a i karakter mu je drastično oslabio u društvu Vuka Jeremića obzirom da je Jeremić u svojstvu ministra spoljnih poslova uradio sve ono za šta Boško lažno optužuje Vučića. Meni je kao Čačaninu neizmerno žao što se jedan perspektivni profesor književnosti kakav je bio Boško Obradović pretvorio u pomahnitalog političara - kaže Jugović.

I član Glavnog odbora SNS Aleksandar Marković podseća na to da je Obradović ranije napadao žene.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track