Najnovije vesti

SKANDALČINA! Đilasovci LAŽIRALI prilog "Raša tudeja" o srpskom ministru policije! Pogledajte originalan snimak ruske TV i montiranu FEJK verziju kojom su dotakli DNO DNA! (VIDEO)
Foto: Printscreen RT

brutalna kampanja protiv stefanovića

SKANDALČINA! Đilasovci LAŽIRALI prilog "Raša tudeja" o srpskom ministru policije! Pogledajte originalan snimak ruske TV i montiranu FEJK verziju kojom su dotakli DNO DNA! (VIDEO)

Politika

Pristalice Đilasovog Saveza za Srbiju su bez trunke srama lažirale prilog televizije „Raša tudej“ u nastavku svoje brutalne kampanje laži protiv ministra  policije Nebojše Stefanovića. Međutim, državni sekretar MUP-a Biljana Popović Ivković sinoć ih je na društvenim mrežama razotkrila u tren oka sa snimkom priloga koji je je ruska televizija zapravo emitovala!

 

Opozicija nedeljama unazad vodi kampanju protiv Stefanovića iznoseći niz izmišljotina sa kojima pokušava da njegovog oca dovede u vezu sa švercom oružja i optuži Srbiju da naoružava priadnike ISIS-a u Jemenu. O ovoj brutalnoj kampanji protiv Stefanovića juče je govorio i predsednik Aleksandar Vučić.

 

Međutim, pristalice Saveza juče su otišle korak dalje, te su na društvene mreže lansirale snimak priloga „Raša Tudej“ u koji su ni manje ni više nego montirale fotografije ministra Stefanovića i njegovog oca i poruke „Otac i sin naoružavaju džihadiste“. Na sve to, pristalice SzS su dodale i prevod na srpski po kojem ispada da ova ruska državna televizija optužuje Srbiju da naoružava teroriste i poručuje vlasti u Srbiji da neće dugo opstati uz „ne dozvolimo im da uteknu iz zemlje“.

 

 

Bivši JUL-ovac Zoran Čičak je čak otišao korak dalje te je napisao da je to poruka od Medvedeva, aludirajući na subotnju posetu Beogradu ruskog premijera.

 

 

O koliko skandaloznom postupku opozicije se zapravo radi, jasno je prostim pregledom snimaka same „Raša tudej“ na jutjubu gde se u pravom prilogu vidi da ova televizija ne samo da ni u slovu ne spominje Nebojšu Stefanovića, već ni na koji način ne optužuje Srbiju za snadbevanje terorista u Jemenu.

Šokirana državni sekretar MUP-a Biljana Popović Ivković razotkrila je ove laži okačivši pravi snimak ruske televizije, koji inače datira od 4. Septembra.

 

 

Ona je na svom tviter nalogu napisala:

 

 

Ubrzo joj je iz redova Saveza za Srbiju odgovorila Marinika Tepić

 

 

Nije jasno šta je Tepić ni ovim pokušala da izvede s obzirom da se u vesti sa CNN-a tek Srbija ne spominje ni u slovu (pogledajte OVDE).

 

Kurir.rs


 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 


 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...