Najnovije vesti

VULIN: Siguran sam da će predsednik Vučić biti dobro
Foto: BETA

"Mnogo radi, malo spava i malo se odmara"

VULIN: Siguran sam da će predsednik Vučić biti dobro

Politika

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je siguran da će sa zdravstvenim stanjem predsednika Aleksandra Vučića, koji je juče primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, biti sve u redu.

''Siguran sam da će biti sve u redu i to zato što je Aleksandar Vučić jak i tvrdoglav, a ne zato što sluša lekare'', rekao je Vulin.

Na pitanje o zdravstvenom stanju predsednika Srbije, Vulin je kazao da je Vučić veoma hrabar i snažan čovek, ali da ne vodi računa o svom zdravlju i da lekari, kako kaže, mogu da mu priđu samo na proslavama i zvaničnim dešavanjima.

''Mnogo radi, malo spava i malo se odmara. Svi mi koji sarađujemo s njim i koji smo njegovi prijatelji, a pre svega njegova porodica, voleli bismo da Vučić mnogo više vodi računa o svom zdravlju, ali on je jednostavno takav čovek'', naveo je Vulin.

Dodao je da se Vučić ponaša kao svaki građanin i da zbog njega nije sazvan konzilijum niti se na VMA pravi lekarski tim za njegovo lečenje.

''Vučić potraži pomoć samo kad mora, ali se brže, nego što bi mu i jedan lekar savetovao, vrati na posao'', rekao je Vulin.

Generalni sekretarijat predsednika Republike Srbije saopštio je jutros da je predsednik Srbije u petak 15. novembra, u kasnim popodnevnim satima, primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema.

(Kurir.rs/Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...