STRANAČKE KOLEGE I PRIJATELJI ŠALJU PODRŠKU PREDSEDNIKU VUČIĆU: Želimo ti brz oporavak, predaja nikad nije bila opcija (FOTO)
Foto: Beta Milan Obradović, Marina Lopičić, Ana Paunković, Zorana Jevtić, Tanjug

hitno primljen na vma

STRANAČKE KOLEGE I PRIJATELJI ŠALJU PODRŠKU PREDSEDNIKU VUČIĆU: Želimo ti brz oporavak, predaja nikad nije bila opcija (FOTO)

Politika -

Funkcioneri i članovi Srpske napredne stranke podržali su danas predsednika SNS i Srbije Aleksandra Vučića koji je zbog kardiovaskularnih problema hitno primljen na VMA.

Oni su na društvenim mrežama poslali poruke podrške Vučiću u kojima mu žele brz oporavak.

Član Prеdsеdništva Srpskе naprеdnе strankе i ministar finasija Siniša Mali objavio je na Instagram profilu da zna da Vučić ne odmara dugo, ali ga ipak moli da vodi računa o sebi.

"Podrška za mog prijatelja i našeg predsednika @avucic. Brate moj, znam da ne sanjaju svi naše snove i da ti karakter ne dozvoljava da dugo odmaraš, ali molim te više vodi računa o sebi. Nastavljamo da se borimo... Za bolju i uspešniju Srbiju", napisao je Mali.

Gradonačelnik Novog Sada i član Predsedništva SNS Miloš Vučević predsedniku Vučiću poželeo je brz oporavak.

Član Predsedništva SNS i zamenik gradonačelnika Beorgada Goran Vesić napomenuo je da se mnogi raduju da vide kako je predsedniku Vučiću loše, ali da će izdržati sve i pobediti zajedno sa Srbijom.

"Kada vidim ostrašćene komentare na hrvatskim i prištinskim portalima, kojima se sve najgore priželjkuje Predsedniku Vučiću jasno mi je da je njihova mržnja izazvana pre svega time što je Vučić uzdigao Srbiju i vratio našim građanima ponos i dostojanstvo. A kada vidim komentare Đilasovih simpatizera, siguran sam da iz tih ljudi progovaraju kompleksi njihovog lidera koji nikada ništa nije dobro uradio za Srbiju, već samo za sebe. Aleksandar Vučić će sve izdržati i pobediće zajedno sa Srbijom, a bednici koji su se danas radovali pokazali su ko su i šta su", napisao je Vesić.

Prvi čovek Izvršnog odbora SNS Darko Glišić napisao je "mnogo smo čvršći nego što su mislili, tek ćemo da pobeđujemo".

Potprеdsеdnik Glavnog odbora Srpskе naprеdnе stranke i direktor vladine Kancelarije za KiM Marko Đurić poželeo je danas brz oporavak predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, ističući da su njegove misli sa "čovekom koji daje celog sebe boreći se svakim atomom snage za Srbiju".

Poslanik SNS Vladimir Đukanović objavio je da "predaja nikad nije bila opcija".

Zamenik šefa poslaničke grupe SNS Vladimir Orlić objavio je da "život posvećen narodu zahteva borbu koja je teška, ali koja traži lidera", te da je cela Srbija uz Vučića.

Na zvaničnom nalogu Srpske napredne stranke na Tviteru objavljena je takođe poruka podrške Vučiću.

Milena Popović Ivanović udovica Olievra Ivanovića objavila je na Instagramu poruku podrške predsedniku Vučiću.

"Uz tebe smo kao što si ti uvek uz nas. Brz oporavak", napisala je ona.

foto: Printscreen/Instagram

Vučić će ozdraviti, ali "oni koji ga tako slepo mrze" neće ozdraviti nikada, poručio je danas predsednik Pokreta socijalista i ministar odbrane Aleksandar Vulin povodom vesti da je predsednik Srbije hospitalizovan na VMA zbog zdravstvenih problema.

U saopštenju koje je dostavio medijima Vulin kaže da je ta vest probudila "mržnju i bes među ustašama, na šiptarskim sajtovima i posebno među članovima Đilasovih partija", te da je sve njih ujedinila mržnja prema Vučiću i "nada da je bolest teška a da Vučića više neće biti".

"Vučić jeste neodgovoran prema svom zdravlju ali nije neodogovoran prema Srbiji, zato mu ljudske sramote i neprijatelji Srbije i žele smrt", kaže Vulin.

Podsetimo, generalni sekretarijat predsednika Srbije obavestio je javnost da je predsednik Aleksandar Vučić primljen juče u popodnevnim satima na VMA zbog kardiovaskularnih problema.

- Zdravstveno stanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića je stabilno ali se zbog predostrožnosti još nalazi na VMA, rekla je Tanjugu savetnica predsednika Suzana Vasiljević.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track