Najnovije vesti

OVAKO JE IZGLEDAO VUČIĆEV PRVI DAN NA POSLU NAKON IZLASKA IZ BOLNICE: Evo koji državnici su mu poželeli brz oporavak
Foto: Marina Lopičić

život predsednika bio ugrožen

OVAKO JE IZGLEDAO VUČIĆEV PRVI DAN NA POSLU NAKON IZLASKA IZ BOLNICE: Evo koji državnici su mu poželeli brz oporavak

Politika

Preddsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao što je i obećao, bio je u ponedeljak na svom radnom mestu, iako je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja zbog čega je bio primljen na VMA.

Kako prenose izvori bliski šefu države, Vučić je iz predostrožnosti i po savetu lekara u ponedeljak radio skraćeno, a morao je i da uzima terapiju koja mu je prepisana zbog problema sa srcem.

Vučiću su želje za brz oporavak uputili brojni svetski zvaničnici poput Emanuela Makrona, Angele Merkel, Redžepa Tajipa Erdogana, Matea Salvinija, Jensa Stoltenberga, Viktora Orbana, Zorana Zaeva, Edija Rame, Marijana Šareca, Boruta Pahora.

Život prvog čoveka Srbije je po rečima ministra zdravlja Zlatibora Lončara, bio ugrožen, a medicinski timovi "momentalno su sproveli sve neophodne mere za saniranje ozbiljnog stanja".

Savetnica za medije predsednika Republike Suzana Vasiljević ispričala je i da je Vučić za vikend praktično dva dana proveo na aparatima.

Podsećamo da su lekari sa VMA preporučili predsedniku da u narednom periodu smanji pakleni tempo rada, kako bi se u potpunosti oporavio.

(Kurir.rs/Novosti)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...