UPETLJALA SE MINISTARKA MIHAJLOVIĆ Zorana: Predajem na Megatrendu, ali ne predajem
Foto: Beta

o radu na univerzitetu

UPETLJALA SE MINISTARKA MIHAJLOVIĆ Zorana: Predajem na Megatrendu, ali ne predajem

Politika -

Ja tamo predajem, doduše, radim u Vladi, pa ne držim predavanja, ali ću svakako nastaviti to da radim i u narednom periodu, kad god budem mogla, rekla je Mihajlovićeva

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović radi kao redovna profesorka na Univerzitetu Megatrend, ali se juče toliko zbunila kada je govorila o tom svom angažmanu da gledaocima nije bilo jasno da li drži predavanja ili ne.

- Ja tamo predajem, doduše, radim u Vladi, pa ne držim predavanja, ali ću svakako nastaviti to da radim i u narednom periodu, kad god budem mogla - rekla je Mihajlovićeva.

Iz njenog kabineta pojašnjavaju da Mihajlovićeva predaje na Megatrendu, ali u terminima van angažmana u Vladi. Dodaju da ona ne prima platu u Vladi, već da prima zaradu na Geoekonomskom fakultetu ovog privatnog univerziteta, na kojem je zaposlena kao redovni profesor za užu oblast ekonomija, kao i da ima ukupno 25 godina radnog staža.

Megatrend se ovih dana našao u žiži interesovanja javnosti i medija, i to zbog prodaje.

Mića Jovanović je saopštio da je prodao Megatrend, ali je ubrzo povukao odluku jer se ispostavilo da ga je navodni kupac Dejan Đorđević prevario i da nema novac za tu kupovinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track