ODRŽAN SASTANAK DRŽAVNOG VRHA Crna Gora planira ESKALACIJU haosa, a medijskim lažima će za to optužiti Beograd?!
Foto: Zorana Jevtić

Vučić hitno reagovao! PREDSEDNIK SE NEĆE OBRAĆATI JAVNOSTI

ODRŽAN SASTANAK DRŽAVNOG VRHA Crna Gora planira ESKALACIJU haosa, a medijskim lažima će za to optužiti Beograd?!

Politika -

BEOGRAD - Posle dva sata, oko ponoći je završen dvosatni sastanak državnog vrha Srbije, koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić hitno sazvao zbog pogoršane situacije u regionu.

Na sastanku sa predsednikom Vučićem su prisustvovali ministri spoljnih poslova Ivica Dačić, unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, odbrane Aleksandar Vulin i direktor BIA Bratislav Gašić.

Kako Kurir saznaje iz izvora bliskim državnom vrhu Srbije, dvosatni sastanak je bio težak, a održan je zbog najnovijih dešavanja u Crnoj Gori i planiranog ugrožavanja bezbednosti Srba u ovoj republici.

Najviši državni organi Crne Gore, sa vrhom tamošnje policije, nameravaju da najnoviju eskalaciju nasilja, uzrokovanu linčom Srbina u Podgorici, lažnim medijskim izveštajima optuže za to zvanični Beograd. Lokalni moćnici nameravaju da podignu tenzije širom Crne Gore, a u tom smislu spremaju haos širom zemlje, s namerom da za sve optuže Beograd.

Prvi korak ka plasiranju neistina, kako saznajemo, biće taj da su navijačima koji su pretukli Srbina nepoznate osobe, kamenovale auto.

Prema informacijama kojima raspolažemo lokalni moćnici će ovo pokušati da spinuju i da u medijima na svaki način opravdaju ovakvo divljačko ponašanje, tako što će predstaviti da se kamenovanje dogodilo pre prebijanja.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track