JUTKA U PARANOJI! Jeličić polupao kancelariju i FIZIČKI NASRNUO na svog naslednika! DIVLJAO U ZGRADI OPŠTINE
Foto: Nemanja Nikolić

napravio haos

JUTKA U PARANOJI! Jeličić polupao kancelariju i FIZIČKI NASRNUO na svog naslednika! DIVLJAO U ZGRADI OPŠTINE

Politika -

Milutin Jeličić urlao na predsednika opštine Brus Sašu Miloševića jer je sumnjao da je on dao informaciju Kuriru o utaji još jednog stana od 65 kvadrata na Vračaru, vrednog 140.000 evra

Milutin Jeličić Jutka, bivši predsednik opštine Brus, upao je u ozbiljnu paranoju zbog straha da mu najbliži saradnici okreću leđa i odaju njegove biznis malverzacije, pa je u besu čak fizički nasrnuo na svog naslednika Sašu Miloševića, otkriva Kurir!

Jeličić je, kako saznajemo, prošlog ponedeljka naočigled zaposlenih žestoko napao Miloševića u zgradi opštine Brus.

Kurir ga raskrinkao... Jutkin stan na Vračaru
Kurir ga raskrinkao... Jutkin stan na Vračarufoto: Marina Lopičić

Svedoci i šok

Kako tvrde upućeni, povod zbog kog je Jeličić napravio haos i prevrnuo sto u kabinetu zapravo je Kurir, tačnije naši tekstovi u kojima pišemo da je Jutka sakrio stan na Vračaru od 65 kvadrata, vredan 140.000 evra!

Jeličić, naime, sumnja da je Milošević glavni krivac što smo ga raskrinkali, posle čega je Agencija za borbu protiv korupcije protiv njega pokrenula postupak. Jeličiću je zbog ovog dela, za koje je ranije bio uslovno kažnjen, a koje je ponovio, zaprećena kazna do pet godina zatvora.

- Incident se desio u prošli ponedeljak. U kabinetu predsednika opštine Miloševića nastao je haos. Jutka je urlao na Miloševića, između ostalog, jer misli da je Saša davao informacije Kuriru o njegovom stanu u Ulici Svetozara Markovića u centru Beograda, ali i zbog izdavanja dozvola za privremene objekte na Kopaoniku. Žestoko su se posvađali, bilo je čak i prevrtanja stolova. Svi su bili u šoku jer je Saša blizak Jutki, ispred zgrade suda u Brusu bio je njegova podrška na jednom od suđenja sa Marijom Lukić. Ali, eto, Jutka je napao i svog čoveka kad je posumnjao da on otkriva njegove marifetluke - navodi sagovornik Kurira.(

UOČI IZBORA JUTKA POCEPAO I SNS

Jeličić je uspeo i da pocepa odborničku grupu SNS u opštini Brus. Nezadovoljni njegovim delovanjem, deo naprednjaka je formirao svoje odborničke grupe, pa su tako, umesto dve odborničke grupe u Skupštini opštine Brus - SNS i „Za Brus“, sad u lokalnom parlamentu njih četiri. Nove su „Za moderan Brus“ i „Za savremeni Brus“, obe nastale od SNS.

Ne)korektni odnosi

Jeličić nije odgovarao na pozive Kurira, dok Milošević, očekivano, tvrdi da je u korektnim odnosima s prethodnikom na mestu predsednika opštine Brus:

- Daleko bilo, nikakve svađe nije bilo. To su sve laži i dezinformacije.

Podsetimo, Kurir je krajem januara objavio da Jeličić nije prijavio stan u Ulici Svetozara Markovića u Beogradu i da je na taj način po drugi put utajio nekretninu od Agencije. On je za skrivanje imovine oktobra 2019. osuđen uslovno na osam meseci zatvora, s rokom provere od dve godine, što znači da je prekršio uslovnu. Agencija je utvrdila da Jeličić nije prijavio stan i pokrenula je postupak.

Kurir.rs, K. Blagović - B. Bojić/ Foto: Nemanja Nikolić, Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja