VUČIĆ O ŠIDU I KORONI: Neko se zavitlava! Zovu, kažu da su bili u Italiji, mi pošaljemo ljude u skafanderima, oni odu?!
Foto: TANJUG/ Dragan Kujundžić

ne maltretirajte lekare i svoju državu

VUČIĆ O ŠIDU I KORONI: Neko se zavitlava! Zovu, kažu da su bili u Italiji, mi pošaljemo ljude u skafanderima, oni odu?!

Politika -

Do ovog trenutka nema zaraženih koronavirusom u Srbiji, potvrdio je predsednik i dodao da su žitelji Šida uznemireni upadima migranata u kuće pa će tamo biti poslate specijalne jedinice MUP da zavedu red

GORNJI MILANOVAC - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Gornjem Milanovcu, posle obilaska obnovljene osnovne škole, rekao da je danas imao izuzetno težak dan posebno što se bavio i nekim neverovatnim stvarima.

- Neko se zavitlava! Zovu ljudi, kažu da su bili u Italiji, mi pošaljemo ljude u skafanderima, a to je skupo, dođemo na adresu a oni odu?! Posle se ustanovi da nisu ni napuštali zemlju... - Ljudi, ne maltretirajte lekare, ne maltretirajte svoju državu - zamolio je Vučić.

On je rekao da je vrlo skupo slati ovakve medicinske ekipe uzalud kao i da su ti medicinski timovi možda u tom trenutku bili stvarno potrebni na nekom drugom mestu.

- Da li me pitate da li sam srećan da nema čoveka koji nije ušao u apoteku a da nije tražio masku... Nisam - rekao je Vučić dodajući da je posredi iracionalan strah iako je reč o virusu slabijem od gripa koji pogađa posebno muškarce starije od 75 godina, ali "da ćemo ih čuvati".

O Šidu i migrantima

Vučić je rekao da su žitelji Šida uznemireni ponašanjem migranata koji im sve češće upadaju u kuće iako smo ih dočekali najlepše pa je stoga naložio ministru MUP Nebojši Stefanoviću da tamo pošalje posebne specijalne jedinice da zavedu disciplinu i red.

- Do ovog trenutka nema zaraženih koronavirusom na teritoriji Srbije - potvrdio je Vučić dodajući da su testirani i neki strani državljani ali da su bili negativni.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja