SNS SPREMAN ZA IZBORE: Prikupili 50.000 potpisa za jedno popodne, predaja u podne
Foto: Tanjug

poslanica i potpredsednica sns

SNS SPREMAN ZA IZBORE: Prikupili 50.000 potpisa za jedno popodne, predaja u podne

Izbori 2020 -

Potpredsednica Srpske napredne stranke i narodna poslanica Marija Obradović izjavila je danas da je SNS prikupila oko 50.000 potpisa podrške izbornoj listi te stranke za predstojeće parlamentarne izbore, koju će danas u podne predati Republičkoj izbornoj komisiji.

"Mi smo juče, u ekspresnom roku, u celoj Srbiji prikupili oko 50.000 potpisa, koji se sada proveravaju u centrali SNS i u 12 sati ćemo predati te potpise", rekla je Obradović.

Obradović je navela da je prikupljeno mnogo više potpisa od 10.000, koliko je po zakonu potrebno, te ocenila da je to znak da su građani prepoznali ono što je SNS radila prethodnih godina i da žele da ih podrže da taj posao nastave.

"Za mene je to još jedan znak da sve što smo radili građani prepoznaju i podržavaju nas da nastavimo dalje i da, kao što se kaže u našem programu Srbija 2025, napravimo zemlju budućnosti i napretka", rekla je Obradović.

Ona je dodala da će naprednjaci u kampanji detaljno objasniti šta će se raditi u narednom periodu, navodeći da će SNS imati mitinge u svim okruzima Srbije i da će kampanja početi i završiti se na jugu Srbije. Takođe, planiran je i veliki miting u Beogradu, dodala je Obradović.

Poslanica SNS je pozvala građane da na dan izbora izađu u što većem broju i da je najveća opasnost ukoliko neko misli da ne mora da izađe "jer se zna da će Vučić da pobedi".

Obradović je poručila da je neophodno da se politika vrati u parlament, mesto u kojem se oblikuje život u Srbiji.

Predsednik Aleksandar Vučić raspisao je juče parlamentarne izbore za 26. april.

(Kurir.rs/Tanjug/ FOTO: Kurir/ Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track