KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Ministar Vukosavljević testiran na KORONU! Primljen na Infektivnu kliniku!
Foto: Damir Dervišagić

jak kašalj i bol u grudima

KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Ministar Vukosavljević testiran na KORONU! Primljen na Infektivnu kliniku!

Politika -

Vladan Vukosavljević, ministar kulture, primljen je u sredu, 1.aprila, na Infektivnu kliniku u Beogradu zbog jakog kašlja i bola u grudima i odmah je testiran na koronavirus, a rezultat je negativan, saznaje Kurir.

Izvor našeg lista iz Vlade kaže da Vukosavljević često ima problema sa plućima, imao je nekoliko puta upalu pluća, tako da je, kao rizična grupa, jako uznemiren za svoje zdravlje u vreme epidemije novog virusa.

- Vukosavljević je u sredu, 1.aprila, prisustvovao sednici Vlade. Nakon toga obratio se lekarima zbog jakog i upornog kašlja i bola u grudima koji je taj kašalj izazivao. On je zadržan na Infektivnoj klinici i odmah je testiran na koronavirus - kaže izvor Kurira iz Vlade i dodaje:

- Rezultati testa su negativni. U pitanju je upala pluća sa kojom godinama ima problema. Ipak, ura|en mu je još jedan test na koronavirus i čekaju se rezultati tog drugog testa. Rezultati će biti za, otprilike, 48 sati.

Kada je počeo kašalj i bol u grudima, navodi naš izvor, ministar se jako zabrinuo.

- Vukosavljević je bio uplašen, jer se kašalj pojavio u sred epidemije koronavirusa - dodaje naš izvor.

Vukosavljević nije odgovarao na pozive, kao ni na SMS sa konkretnim pitajima, a pitanja su prosleđena i Ministarstvu kulture, ali su odgovori izostali.

Katarina Blagović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track