SERGEJ PRETUČEN! Napadač ga pitao: "Je l' ti Vučić dao pare za šatore?", pa ga udario pesnicom
Foto: Dragan Kadić

prilikom skupljanja potpisa

SERGEJ PRETUČEN! Napadač ga pitao: "Je l' ti Vučić dao pare za šatore?", pa ga udario pesnicom

Politika -

Sergej Trifunović, lider Pokreta Slobodnih građana, napadnut je danas ispred Ruskog cara u Knez Mihailovoj prilikom skupljanja potpisa za predstojeće izbore.

Kako nezvanično saznajemo, njemu je prišao čovek i navodno ga udario pesnicom. Kako se moglo čuti na licu mesta, taj čovek je prethodno pitao Trifunovića: "Je l' ti Vučić dao pare za šatore?"

Policija je brzo reagovala i, kako nezvanično saznajemo, privela lice Ž.A (1953), koje je napalo glumca, kao i M. Đ (1955), koje je kod sebe imalo šrafciger.

- Kako se sumnja, Ž. A. (1953) udario je zatvorenom šakom, nakon kraće rasprave, predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, a potom je u drugom izolovanom incidentu, došlo do svađe između M. Đ. (1955) i Trifunovića, bez fizičkog kontakta, saopštio je MUP.

Inače, M. Đ. je, kako saznajemo, pre dva meseca napao i Simu Spasića iz Udruženja porodica nestalih na KiM. Njega je tada optužio "da štiti veleizdajnika Vučića".

Član predsedništva PSG Pavle Grobivć napisao je na Tviteru da je to posledica "pravovernih" u opoziciji.

"Svaka vam čast 'pravoverni'. Vaš demokratski narativ o izdajnicima, službama, lakom kešu i ostalom blatu je počeo da daje rezultate. Budite ponosni na to kakvo društvo gradite", napisao je Pavle Grbović na Tviteru.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track