DAČIĆ SPUSTIO MILOVOG JANJIČARA: Malo je NATO, zovite i OVK i mudžahedine, još fali da se NATO gusle ore na Vračaru
Foto: EPA / Andy Rain, Marina Lopičić

reagovanje na sumanutu izjavu

DAČIĆ SPUSTIO MILOVOG JANJIČARA: Malo je NATO, zovite i OVK i mudžahedine, još fali da se NATO gusle ore na Vračaru

Politika -

"Izjava crnogorskog ministra spoljnih poslova Srđana Darmanovića o tome da postoje mehanizmi unutar NATO koje bi Crna Gora mogla da koristi, ako bi se procenilo da postoji vidno ugrožavanje bezbednosti Crne Gore od strane Srbije, predstavlja još jedan jasan pokazatelj koliko je crnogorski režim izgubio kompas", rekao je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, reagujući na današnju izjavu ministra spoljih poslova Crne Gore..

"Da je neko rekao pre trideset godina da će Crna Gora tražiti od NATO da napadne i bombarduje Srbiju, mislili bi da je potpuno poludeo. Malo je NATO, očekujem da zovu i OVK i mudžahedine, to su sve istorijski saveznici crnogorskog naroda.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Youtube/FACE HD TV

Da je današnja crnogorska vlast bila u vreme Njegoša, rekli bi za njega da je ratni zločinac i velikosrpski hegemonista. NATO na guslama, eto i to dočekasmo. Još fali da se to ori na Vračaru.

Što bi rekao kralj Nikola Petrović, naše srpsko srce izdržaće i to, sa NATO-m na Srbe.

Dozovite se pameti, nikakva opasnost vam ne preti od Srbije, nego od vas samih i vašeg odnosa prema vašim građanima Srbima i Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Crnoj Gori", naveo je Dačić u saopštenju za medije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track