jedan dan sa predsednikom

EKSKLUZIVNO! KOGA VUČIĆ ZOVE U ZORU: Ivica navije sat da mi se javi, pa nastavi da spava

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima imidž čoveka koji ustaje u cik zore, 24 sata je posvećen poslu, svuda stiže, ima odgovor na sve teme. S druge strane, često mu se spočitava da ga je u javnosti previše, a neretko se čuju prozivke poput "pa kad ovaj čovek sve stiže".

Ekipa Kurira provela je s njim jedan dan i uverila se iz prve ruke kako zaista izgleda život šefa države. Ekskluzivno smo zavirili u predsednikov privatni život, otkrio nam je kako se priprema za važne državničke susrete, šta mu nedostaje, koji mu je neostvareni san...

foto: Dado Đilas

General Džim Matis je jednom, na pitanje - šta vas noću drži budnim, rekao - ništa! Ja druge držim budnima. Pitali smo Vučića šta njemu izaziva nesanicu i koga od saradnika može da probudi u tri ujutru.

foto: Dado Đilas

- Teško da bih nekog našao u tri ujutru... Nisam od onih koje druge drže budnim, ali imam nesanice. Džejms Matis je mnogo moćan i važan čovek... A ja...Pa, ne spavam zbog raznih problema, to ne možete u jednoj rećenici da spojite.

Zanimalo nas je li ima neko problem zbog toga što rano ustaje, da kaže: "Nemojte šefe, nisam još ni krmelje skinuo!"

- Tad ih sve i zovem! Dačić je tu najpametniji. Navije sebi sat za pola sedam da bi meni odgovorio na poziv i onda nastavi da spava.

Sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovarali smo i o pritiscima na Srbiju, situaciji s koronom, o deci, neostvarenim željama, zbog čega ne spava...

1 / 16 Foto: Dado Đilas

Kurir.rs/Branislava Majdarević, Ljubiša Ivanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track