EKSKLUZIVNO! Svi su čekali reakciju Vuka Jeremića na ĐILASOV NOŽ U LEĐA I TEŠKE UVREDE! Ovo je poruka bivšim SABORCIMA
Foto: Dado Đilas, Marina Lopičić, Nemanja Nikolić

vređa ga dojučerašnji saborac

EKSKLUZIVNO! Svi su čekali reakciju Vuka Jeremića na ĐILASOV NOŽ U LEĐA I TEŠKE UVREDE! Ovo je poruka bivšim SABORCIMA

Politika -

Nakon što su procureli tajni snimci u kojima Nikola Jovanović, doskorašnja Vukova desna ruka, svog saveznika naziva polubošnjakom, mnogi su izjavu prokomentarisali kao skandaloznu.

Na naše pitanje kako komentariše teške uvrede Jovanovića, ali i to što je preleteo u stranku Dragana Đilasa i odvodi mu 400 članova, Vuk Jeremić je odgovorio kratko i jasno:

- Meni je zaista muka i ne bih da komentarišem to beščašće.

U snimcma Jovanović takođe potvrđuje da u dogovoru s liderom SSP prelazi u tu partiju i odvlači još 400 ljudi iz Narodne stranke.

Nož u leđa

Čini se da Draganu Đilasu "zabijanje noža u leđa" doskorašnjim saradnicima nije ni malo strano, s obzirom da je isto učinio i nekadašnjem šefu države i njegove tadašnje stranke Borisu Tadiću.

foto: Marina Lopičić

Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke kaže da je potpuno šokiran onim što je izgovorio njegov bivši kolega i kako ističe, neverovatno da je on devet godina bio uz Vuka i radio za njega, a da je o njemu imao ovakvo mišljenje kao što je u radikalskom maniru izgovorio na snimku.

– Vređanje kolega zbog prezimena i predaka je skandalozno, ali to najviše govori o njemu samom, žao mi je zbog toga, ali sa takvim ljudima se u budućnosti ne može sarađivati, poručujio je Aleksić.

Idem kod Đilasa

Podsetimo, Jovanović, koji je početkom jula podneo ostavku na sve stranačke funkcije, potvrdio je pisanje Kurira da prelazi kod Đilasa i odvodi sa sobom čak 400 Jeremićevih ljudi, uključujući i tri jaka gradska odbora.

Potvrdu svojih sumnji da će se to dogoditi Jeremić je dobio preko tajnih snimaka razgovora Jovanovića sa nepoznatim muškarcem, koji je juče osvanuo na Jutjubu, a u kome ovaj govori o svojim budućim pozicijama u SSP, ali i ljudima koje će da povuče za sobom. Da zlo bude veće, postoji i drugi snimak u kome Jovanović vređa svog dojučerašnjeg šefa govoreći da od jednog Pozderca ništa dobro i ne može da se očekuje!

(Kurir.rs / J. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track