BOŠKO OBRADOVIĆ NAPAO VUČIĆA ZBOG KRIVOKAPIĆA, a onda je dobio odgovor kakav nije očekivao
Foto: Zorana Jevtić

Obračun

BOŠKO OBRADOVIĆ NAPAO VUČIĆA ZBOG KRIVOKAPIĆA, a onda je dobio odgovor kakav nije očekivao

Politika -

Lider Dveri Boško Obradović napao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog toga što nije čestitao Zdravku Krivokapiću na pobedi na crnogorskim izborima i nazvao ga "političkim bratom blizancem Mila Đukanovića". Šefica Informativne službe SNS Vladanka Malović poručila je Obradoviću da je tužno što mu je politički ideolog "nesrećni Milovan Brkić".

- Napasti budućeg predsednika Vlade Crne Gore dok to nije postao, a pre toga mu ne čestitati na pobedi na izborima, jer nije pod kontrolom, može samo politički brat blizanac Mila Đukanovića. Ko je Vučića upoznao sa onima koji stoje iza Beograda na vodi? Pa, Milo - napisao je lider Dveri.

Ubrzo je stigao odgovor iz Informativne službe SNS.

- Jado bedni, za razliku od Krivokapića koji je jedva dočekao da stane u red onih koji bestidno lažu i pljuju predsednika Srbije koji je kriv samo zato što se bori za prava srpskog naroda, Vučić nije izgovorio nijednu lošu o dotičnom. Što se tiče laži oko nekakvih poslova i upoznavanja tužno je što vam je politički ideolog nesrećni Milovan Brkić. Uzgred, čestitaće svakom, kao i do sada, kada bude zvanično izabran na funkciju predsednika ili premijera. Vladanka - napisala je Malović sa Tviter naloga SNS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track