SEKS SKANDAL! Sekretar Zorana Lutovca me je uznemiravao: Pisao mi „daj mi tangu i brus da me motivišu u kampanji“
Foto: TANJUG / TARA RADOVANOVIĆ, Privatna Arhiva

SRAMNO PONAŠANJE POLITIČARA

SEKS SKANDAL! Sekretar Zorana Lutovca me je uznemiravao: Pisao mi „daj mi tangu i brus da me motivišu u kampanji“

Politika -

Darko Simić, blizak saradnik aktuelnog lidera Demokratske stranke, 22-godišnjoj Katarini D. navodno slao svoje gole slike, tražio joj da se fotografiše i da mu šalje snimke

Darko Simić, sekretar Izvršnog odbora Demokratske stranke (DS) i blizak saradnik aktuelnog predsednik Zorana Lutovca, navodno je seksualno uznemiravao svoju stranačku koleginicu Katarinu D. (22) i slao joj brojne vulgarne poruke, u koje je Kurir imao uvid.

Ekipa Simić u društvu Lutovčeve desne ruke Dragane Rakić
Ekipa Simić u društvu Lutovčeve desne ruke Dragane Rakićfoto: Privatna Arhiva

Katarina D. tvrdi za naš list da joj je Lutovčev pulen u više navrata tražio da mu šalje obnažene fotografije - pisao je: „Slikaj mi, pliz, tangu i brus pred krevet“, tvrdeći da će mu tako „podići energiju za kampanju“! Uprkos tome što je ona to kategorički odbijala, a on je i oženjen, Simić je mesecima neumorno navaljivao. Pored toga što je tražio njene fotografije, perverznjak joj je slao i slike svog golog tela!

Predator

Katarina navodi da je Simić počeo da joj piše krajem 2017. godine, kad se ona aktivirala u Demokratskoj stranci, a zatim se to pretvorilo, kako kaže, u uhođenje, i to preko Fejsbuka i Instagrama.

- Prvo mi je slao prijateljske poruke, kao kolega iz stranke. Zatim je počeo da traži da mu šaljem svoje fotografije. Ja sam to odbijala, a on je bio toliko uporan i poruke su redovno stizale. O svemu tome svedoče skrinšotovi koje sam sačuvala. Tražio je da slikam grudi i da mu pošaljem snimke, bukvalno je molio, pisao je da mu treba da dobije jaču energiju za kampanju i da će sve ostati među nama. Opsedao me je, čak je slao slike svog golog tela, ali preko one opcije gde se slika izbriše čim se otvori - priča za Kurir Katarina D.

foto: Privatna Arhiva

Žena videla poruke

Tek kad je Simićeve razvratne poruke videla njegova supruga, on se konačno povukao.

- On je oženjen i žena mu je videla poruke. Tada mi je sam napisao da je on mene blokirao na Instagramu i Fejsbuku, što mi je i odgovaralo. Poznat je po tome da napada i druge devojke na ovaj način, samo je pitanje da li će one smeti to da ispričaju. Ne želim više da ćutim! Rešila sam da pokažem šta je sve slao i da svi vide kakvih ljudi ima u politici, pa i kakvi su ti oko Lutovca i ko mu daje podršku. Takve treba da izbaci iz stranke, a ne one koji su vredno radili za DS - kaže Katarina.

Simić negira

NISAM NIŠTA SLAO, NE POZNAJEM JE

Uprkos tome što poruke jasno pokazuju da je Simić uznemiravao Katarinu, kad smo ga pozvali, on je tvrdio da je ne zna, ali nije skrivao da je u dobrim odnosima sa Zoranom Lutovcem.

- To su sve neistine. Ne znam o čemu se radi. Ne poznajem osobu i nisam ništa takvo slao - rekao je Simić.

Kurir / Silvija Slamnig/ Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ, Privatna Arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track