ALEKSANDAR OLENIK POKLOPIO ĐILASOVOG KUMA ZBOG NAJAVE BOJKOTA: Samo glup čovek dva puta zapinje o isti kamen!
Foto: Nemanja Nikolić

Oštro

ALEKSANDAR OLENIK POKLOPIO ĐILASOVOG KUMA ZBOG NAJAVE BOJKOTA: Samo glup čovek dva puta zapinje o isti kamen!

Politika -

Mlađan Đorđević, predsednik pokreta "Oslobođenje" i kum Dragana Đilasa, lidera SSP, dobio je oštre kritike i podsmevanje na društvenim mrežama jer je ekspresno krenuo da se zalaže za kampanju bojkota, odmah nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da će biti objedinjeni izbori u aprilu 2022. godine.

foto: BETAPHOTO/ARMI/ZM

Na Đorđevićev poziv na bojkot i prozivku lidera UDS, reagovao je Aleksandar Olenik koji je na izborima učestvovao na listi Ujedinjene demokratske Srbije.

- Opet bojkot? Samo glup čovek dva puta zapinje o isti kamen. Još gluplji, na ovaj način, omogućava Vučiću neograničenu vladavinu - napisao je Olenik na Tviteru komentarišući Đorđevićeve izjave.

Podsetimo, prethodno je Đorđević rekao da će najavljeni izbori "služiti da Vučić ponovo pokuša da na silu ubaci u parlament neki novi UDS, neke nove Čanke i Olenike, Čomićke i Zelenoviće, Čede i Metle, pa da njima maše pred strancima i pokazuje ih kao opoziciju u parlamentu, simulirajući višestranačje. To će biti fasada demokratije, posebno ako se katastrofalni izborni uslovi ne promene", rekao je Đorđević.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track