VERSAĆE MINISTAR: Branko Ružić se pohvalio dekorativnim čašama od 650 evra!
Foto: Instagram

Socijalista

VERSAĆE MINISTAR: Branko Ružić se pohvalio dekorativnim čašama od 650 evra!

Politika -

Socijalista objavio fotografiju iz dnevne sobe, gde se u pozadini vidi dekorativni predmet poznatog brenda. Osim njega, slične stvari imaju još poznati estradnjaci

Socijalista Branko Ružić, ministar državne uprave i lokalne samouprave u tehničkoj vladi, pohvalio se na društvenoj mreži Instagram skupocenom vazom - dekorativnom čašom brenda „versaće“, čija je cena za komplet (dva komada) čak 650 evra!

Nespretno fotkan

Ružić, ruku na srce, možda i nije imao nameru da ovako bode oči javnosti - posebno kad se uzme u obzir da je prosečna plata u Srbiji manja od cene tih čaša, ali ga je neko tako fotografisao da je pomenuta vaza ostala u kadru, a slika je brže-bolje završila na Instagramu.

foto: Instagram

Na slikama koje je Dačićev ministar objavio na svom profilu on je sa psom u dnevnoj sobi, a iza njih je velika polica preko celog zida. Na jednoj od dve objavljene slike pomenuta vaza se ne vidi, ali se na drugoj slici Ružić pomerio, pa je u kadru, iznad njegovog ramena, i vaza „versaće“ s karakterističnom šarom ovog brenda. U opisu slika Ružić je napisao „radost“ i „Čapo“ - kako je pas dobio ime.

Rame uz rame s estradom

Pojedini mediji su juče objavili da se „u dom ministra uselio kućni ljubimac“, da je u pitanju crna pudlica i da su je uzeli na insistiranje ćerke Elene.

Prema podacima dostupnim na internetu, pokućstvo „versaće“ - vaze, čaše i slično - u Srbiji ima još nekoliko pevačica, među kojima je i Didi Janković. Međutim, za razliku od Ružića, koji mesečno, prema podacima Agencije za borbu protiv korupcije, kao ministar zarađuje 93.799 dinara, što znači da je za komplet čaša/vaza dao čak 80 odsto plate, estrada ovakvo luksuziranje može da opravda.

RANI RADOVI

„Roleks“ od prijatelja

foto: KURIR

Ružića je Kurir svojevremeno uslikao sa skupocenim satom marke „roleks“, čija je cena oko 10.000 dolara.

Na pitanje otkud mu novac za taj sat, Ružić je kazao da je u pitanju poklon od prijatelja i da ga je dobio tokom devedesetih.

Kurir.rs/ Katarina Blagović Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track