00:13

SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS: Vučić sa vrhom stranke o VAŽNIM temama

biće razmatrana aktuelna politička situacija u državi i regionu

POGLEDAJTE DOLAZAK, POČELO PREDSEDNIŠTVO SNS: Vučić stigao, obraća se posle sednice! Nela u belom, Vesić došao među prvima

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se nakon sednice Predsedništva SNS, čiji je početak zakazan za 16 časova.

1 / 10 Foto: Zorana Jevtić

Predsednik Aleksandar Vučić, koji će, kako se očekuje obratiti javnosti nakon sednice, stigao je u sedište stranke oko 15.45 sati.

Među prvima su u sedište stranke u Novom Beogradu, u ulici Palmira Toljatija, ušli Zoran Đoršević, Nela Kuburović, Boško Ničić, Petar Petković, Biljana Popović a gotovo u istom trenutku i Miloš Vučević i Goran Vesić, zatim Zoran Babić, Goran Knežević, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković, Zlatibor Lončar, Igor Mirović, Nikola Selaković, Ana Brnabić, Siniša Mali, Maja Gojković.

00:11

DOLAZAK NA SEDNICU PREDSEDNIŠTVA SNS

Na sednici Predsedništva SNS biće razmatrana aktuelna politička situacija u državi i regionu. Prema našim informacijama, na sednici koju će voditi lider stranke Aleksandar Vučić biće reči o stanju na Kosovu i Metohiji posle održanih parlamentarnih izbora i u tom kontekstu razmatraće se i poseta specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka koji bi u našu zemlju trebalo da doputuje sledeće nedelje.

Takođe, biće reči o prilikama u Bosni i Hercegovini odnosno Republici Srpskoj i analizirane moguće rokade na mestu visokog predstavnika, jer se očekuje da Valentina Incka na toj poziciji zameni Nemac Kristijan Šmit.

Očekuje se da na rukovodstvo najjače političke opcije u državi razmatra i predstojeće lokalne izbore u Kosjeriću, Preševu i Zaječaru.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track