Najnovije vesti

POKUŠALI SU DA ME UBIJU! Ministar Dmitrović se oglasio posle sabotaže njegovog službenog automobila
Foto: Kurir

umalo da strada

POKUŠALI SU DA ME UBIJU! Ministar Dmitrović se oglasio posle sabotaže njegovog službenog automobila

Politika
20:58h

Ratko Dmitrović, ministar za brigu o porodici i demografiju okarakterisao je kao klasičan pokušaj ubistva to što je neko odvrnuo šrafove na točkovima njegovog službenog automobila

„Bila su dva pokušaja moje likvidacije 90-ih u Hrvatskoj. Krajem 1995. u Beogradu, odustalo se, u zadnji čas, od plana da budem ubijen. Dva svedoka još su živa. Kome danas treba moje ubistvo?“, napisao je Dmitrović na Tviteru i dodao:

„Odvrtanje šrafova na prednjim točkovima mojih kola, pre dva dana, klasičan je pokušaj ubistva“.

Da podsetimo povodom ovog incidenta oglasilo se i Ministarstvo za brigu o porodici, navodeći da je za vreme službenog puta ministra Dmitrovića u toku vožnje primećeno da je neko olabavio šrafove na prednjim točkovima službenog vozila kojim se vraćao iz Niša.

Na izlazu iz Niša, a pre uključenja na auto-put za Beograd, vozač i ministar osetili su čudan zvuk koji je dolazio s prednje strane vozila. Zaustavili su kola i ustanovili da su na prednjem levom točku odvrnuti svi šrafovi, od kojih su tri pala na zemlju pri samom dodiru. Na desnom prednjem točku šrafovi su bili olabavljeni", dodaje se u saopštenju.

Naglašeno je da po elementarnoj tehničkoj proceni, tako nešto ne može da se dogodi samo od sebe, odnosno da je "moguće jedino delovanjem ljudskog faktora".

 Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...